2777
2789

موقعی ک انتخاب واحد میکنی باید همون موقه صفحه رو ذخیره کنی.همون موقه ک درسا ثبت شدن و مشخصاتتو با واحدایی ک گرفتی رو نشون میده.تاریخ و ساعت امتحانا هم هست

شالتم افتاد جو و فوق العادش کرد! بعله    

سیستم گلستانه فک کنم

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقعی ک انتخاب واحد میکنی باید همون موقه صفحه رو ذخیره کنی.همون موقه ک درسا ثبت شدن و مشخصاتتو با وا ...

مال ما موقع انتخاب واحد نشون نميده!فقط زمان امتحان رو نشون ميده

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!
موقعی ک انتخاب واحد میکنی باید همون موقه صفحه رو ذخیره کنی.همون موقه ک درسا ثبت شدن و مشخصاتتو با وا ...

عزیزم من ترم اولیم...شوهرم قراره بعدظهر بره کافی نت برام انتخاب واحد کنه...

اونوقت این صفحه رو چه جوری ذخیره کنم؟

لینکشو باید بهم بده؟

اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅
عزیزم من ترم اولیم...شوهرم قراره بعدظهر بره کافی نت برام انتخاب واحد کنه... اونوقت این صفحه رو چه ج ...

والا من خوزستانم و از سیستم سهبا اطلاعی ندارم.سیستم ما گلستان هست. وارد میشم بعد از انتخاب واحد خودش پرینت میده بگو به کافی نتی پرینت انتخاب واحدتو با تاریخ امتحانا میخوای  شاید بلد بود

شالتم افتاد جو و فوق العادش کرد! بعله    
والا من خوزستانم و از سیستم سهبا اطلاعی ندارم.سیستم ما گلستان هست. وارد میشم بعد از انتخاب واحد خودش ...

به منم گفتن گلستانه...من سهبا رو الان شنیدم

اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅
والا من خوزستانم و از سیستم سهبا اطلاعی ندارم.سیستم ما گلستان هست. وارد میشم بعد از انتخاب واحد خودش ...

گلستان براي ثبت نام و انتخاب واحد و ايناست.

سهبا براي برنامه كلاسي دانشگاه پيام نور

همون موقع اعمل تغییرات و ثبت باید پرینت بگیری الانم میشه تو گلستان البته

پرينت گرفتم ولي تو پرينتم ساعت و تاريخ كلاس ها نيست.هيچ وقت نبوده!

اصلا تو قسمتي كه انتخاب واحد هم ميكنم تو قسمتي كه نوشته برنامه هفتگي هم چيزي ننوشته

پرينت گرفتم ولي تو پرينتم ساعت و تاريخ كلاس ها نيست.هيچ وقت نبوده! اصلا تو قسمتي كه انتخاب واحد هم ...

ببین یه سری درسها مخصوصا اختصاصیا با تاخیر ساعت کلاسارو وارد برنامه میکنن ... تواین هفته دو سه بار دیگه برنامتو چک کن