2777
2789
عنوان

سونوگرافی بیضه توسط خانم (دکتر)

| مشاهده متن کامل بحث + 60176 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما آمپول پایین تنه رو هم پیش تزریقاتی آقا زدین؟منظورم وقتیه ک سنتون بیشتر بود نه بچگی؟

نه همیشه خانم بوده تا جای که یادم بیاد

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 
عزیزم اخه دکتره نمیخواد باهاش کاری کنه که فقط ازدستگاه میبینه 😄

از کجا مطمئنی؟    

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر
خخخ اره موافقم 😂😂اما یه جاکه دکترش زنگ زدم گفت بایدنسخه باشه  فکرکن تواین گرونی ی بارم بخاطر ...

من بودم بیخیال 50 تومن میشدم ولی نمیزاشتم پیش دکتر خانم بره

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍😍
آره بچه اولم دکتره مرد بود😕

حس خيلى بدى هست ولى ناچار بودين همسرتون دست دكتر رو نشكوند 

الته من بيشتر از نظر اعتقادى اذيتم 

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
نه همیشه خانم بوده تا جای که یادم بیاد

چند هفته پیش تزریقاتی ی پسر جوون بود کلی هم ب خودش رسیده بود شوهرم رفت داروهامو بگیره بالا سرم وایساد میخوام آمپولتو بزنم منم کشیدم پایین زد و رفت بعد ک شوهرم اومد گفت ععع سرُم وصل کردن حالت بهتره؟گفتم اره دوتا هم آمپول زد واسم...چشماش اندازه دوتا تامسون شد پرسید همین آقاهه؟      

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر
حس خيلى بدى هست ولى ناچار بودين همسرتون دست دكتر رو نشكوند  الته من بيشتر از نظر اعتقادى اذيتم ...

شوهرم خدارو شکر هنوز اتاق عملو ندیده نمیدونه چه خبره

‏سری که درد میکنه رو باید بذاری رو شونه های یار...!