2777
2789
عنوان

سونوگرافی بیضه توسط خانم (دکتر)

| مشاهده متن کامل بحث + 60164 بازدید | 88 پست
ژان ژان😂😂اخه به همسرم اعتمادکامل دارم  عب نداره کاری ام کرد از یه نظرحلاله خخخخخ😜

والا ما هم اعتماد کامل داریم ولی حسود و خسیسیم مال خودمونه میخوان بدزدن  

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند هفته پیش تزریقاتی ی پسر جوون بود کلی هم ب خودش رسیده بود شوهرم رفت داروهامو بگیره بالا سرم وایسا ...

ببین آمپول زدن و پزشک های اتاق عمل فرق میکنه با معاینه دستگاه تناسلی من رو دستگاه تناسلی مشکل دارم مگه نه آمپول زدن دست و باس ن مهم نیست چون کامل نمی بینه که یه قسمت کوچولو که نه من نیست ولی معاینه دستگاه تناسلی آدم خودش معذب میشه

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 
شوخی کردم  امابه همسرم که اعتماددارم ولی خب بخاطر ی نسخه باید پنجاه تومن بدیم تا یه خط برامون ...

نمیگیم کاری میکنه ولی شوهرت معذب میشه اگه معذب نمیشه اشکال نداره هر جور راحتین

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 
والا ما هم اعتماد کامل داریم ولی حسود و خسیسیم مال خودمونه میخوان بدزدن    

نه من زیادحسودنیستم خیلی ام دوسش دارما اماخیلی حساس وحسودنیستم ولی از دور بهش حواسمم هست نمیذارم خطایی کنه😄

ببین آمپول زدن و پزشک های اتاق عمل فرق میکنه با معاینه دستگاه تناسلی من رو دستگاه تناسلی مشکل دارم م ...

چرا من انقد واسه آمپول خجالت کشیدم ی کوچولو پایین کشیدم ب شوهرم با شوخی میگم چک کن ببین نزده ب کمرم ؟من ب شخصه خجالتیم عروسیمم مسئول هلی شات و دوتا فیلم بردارامون مرد بودن همش میگفتم دومادو ببوس یا بغل بگیر و...لپم گل مینداخت از خجالت

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر
نمیگیرن کاری میکنه ولی شوهرت معذب میشه اگه معذب نمیشه اشکال نداره هر جور راحتین

ب همسرم گفتم اولش گفت نه زشته بعدگفت که اگه تومشکلی تداره عب نداره برای اطمینانم خودتم بیاداخل گفتم نه باباکاری نمیخوادکنه که فقط سونو انجام میده 

نه من زیادحسودنیستم خیلی ام دوسش دارما اماخیلی حساس وحسودنیستم ولی از دور بهش حواسمم هست نمیذارم خطا ...

شوخی میکنم  

ژان ژان😂😂اخه به همسرم اعتمادکامل دارم  عب نداره کاری ام کرد از یه نظرحلاله خخخخخ😜

عجب انگاردکترمیره عشق حال میگن نمیزاریم و..یه معاینس

دیگه .بعدم اونجورباشه مردمیتونه بره خیانت کنهصلانفهمید

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ