2777
2789
عنوان

بنظرتون این شخص خوشکله؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4300 بازدید | 73 پست

این زشته حداقل تو این عکس ک خیلی بی ریخته من نمیشناسمش اصن 😕😕 البته من هیشکیو نمیشناسم چون نه تل دارم نه اینستا 😩😩😩😩😩

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلارام قيافش قشنگه. حالا اگه ازش خوشمون نمياد دليل نميشه بگيم زشته. 

چرا بگو 

ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم دارم     کاربری من   adviye_hanaii@      کانال ایتا      https://eitaa.com/adviye_hanaii91

ی تازه عروس غریبه اومده تو فامیلمون کپیییی اینه همه میگن وااای چ خوشکله وااای چشاش واااای موهاش وااا ...

ول کن بابا اصلا برات مهم نباشه. اصلا خوشگل باشه!!!چرا اهمیت میدی به این چیزا؟

نه خوشم نمیاد

البته تو این عکس بد افتاده ها جاهای دیگه خوبه

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
ول کن بابا اصلا برات مهم نباشه. اصلا خوشگل باشه!!!چرا اهمیت میدی به این چیزا؟

آخه الان بحث بود راجبش تو گروه فامیلیمون دیدم همشون دارن غشمیکنن از زیبایی این😂😂گفتم نظر شماهم بدونم

عشق مثل روشنی ماه با تو میرسه از راه…✨❤️👼🏻🧿
آخه الان بحث بود راجبش تو گروه فامیلیمون دیدم همشون دارن غشمیکنن از زیبایی این😂😂گفتم نظر شماهم بدو ...

بعضی وقتا ی تعداد زیادی آدم ی چیزی میگن که اصلا زورت میگیره 😂👌

از گروه لفت میدادم من به احتمال زیاد 

به بعضیام باس گفت : خز شدی.... از بس همه داشتنت😏

خیر

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی