2777
2789
میدونم نمیشه من خودم کارامو که میکنم ریز ریز اشکام میاد سخته خیلییی سخته یهو اون همه شادی بپره و هیچ ...

بیا باهم باردار شیم دوباره خبر بدیم الان بعد سقط باید چیکار کنیم قوی شیم؟چجورس سقط کردی؟من با قرص پنجشنبه سونو دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا باهم باردار شیم دوباره خبر بدیم الان بعد سقط باید چیکار کنیم قوی شیم؟چجورس سقط کردی؟من با قرص پن ...

باشه ان شالله بشیم باهم ..خودش سقط شد یهو خونریزی شدید افتادم رفتم گفتن سقط شده

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
یاد مثبت شدن بی بی چکم میفتم چه حس خوبی بود بچم هفتهدپیش سقط گردم حالم بده

مهم نیست عزیزم. واقعا برا این ناراحتی. خدارو شکر خودت سالمی. گاهی وقتا تو هر کاری مصلحتی هست و باید همیشه خدارو شکر کرد اشنای ما بعد ۱۳سال بچه دار شده بچش یک ماهش دکترا گفتن شیر بهش نده تا بمیره اخه قلبش نصف تشکیل شده میگن بچه اذیت میشه بذار بمیره اینم نمیتونه ولش کنه الان بچه بستری بیمارستان. انشاله خدا یه بچه سالم و خوشگل بهت بده 

مشکلت چی بود من تنبلی تخمدان داشتم یکسال اقدام کردم چهار ماه لتروزول مصرف کردم باردار شدم،

من کم کاری تیرویید دارم تنبلی تخمدانم داشتم شوهرمم ضعیف بود

رژیم گرفتم ده کیلو لاغر شدم و ورزش کردم خودبخود باردار شدم

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
خب دلیلشو نگفت جنین من قلبش هفته نه نمیزد

نه اصلا چیزی نگفتن بهم ...ولی تو نت نوشته معمولا زیر دوازده هفته مشکلا کروموزمی باعث سقطه

مهم نیست عزیزم. واقعا برا این ناراحتی. خدارو شکر خودت سالمی. گاهی وقتا تو هر کاری مصلحتی هست و باید ...

وای خدا آشناتون چه حالی داره اعصابم خورد شد من چون تنبلی تخمدان دارم میترسم دوباره حامله نشم اینم با دارو شدم

باید شوهرارو تقویت کنیم خیلییی من میخوام خرنوب بخرم این ماه براش

مهم نیست عزیزم. واقعا برا این ناراحتی. خدارو شکر خودت سالمی. گاهی وقتا تو هر کاری مصلحتی هست و باید ...

یا امام زمان یعنی ندیدن تو سونو انومالی..چجوری تشخیص ندادن..کی دلش میاد بزاره بچش از گرسنگی بمیره آخه

غذامو کم کردم روزی ی شات قهوه خوردم قبل هر غذا ی لیوان اب و ابلیمو خوردم سردیجاتم کلا حذف کردم..صبحا چنددونه فلفل سیاه ..آخر شب شیر گرمو دارچینو زنجبیل....اینا به من خیلی کمک کردن..خرنوب از عطاری باید بخری میگن برای تقویت اسپرم‌عالیه

وای خدا آشناتون چه حالی داره اعصابم خورد شد من چون تنبلی تخمدان دارم میترسم دوباره حامله نشم اینم با ...

واقعا داغونن بچش و دیده وابسته شده الان میگن بذار بمیره اگه بکونه یه کم باید بزرگ بشه سه تا عمل براش انجام بدن تا به ذره بهتر بشه گفتن در اون حالتم تا  ۹سالگی بیشتر نمیمونه. خداروشکرکن  بخدا بچه وقتی ناقص دنیا بیاد عذابش بیشتره 

یا امام زمان یعنی ندیدن تو سونو انومالی..چجوری تشخیص ندادن..کی دلش میاد بزاره بچش از گرسنگی بمیره آخ ...

میگن شما شیر ندید اینجابراش فقط سرم بزنن خودش خود بخود میمیره. خانم قبول نکرده دکترجوابش کرده گفته ببریتش خونه اینا باالتماس بیمارستان نگهش داشتن