2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی بیاین

226 بازدید | 29 پست

١٢ روزه پریودم عقب افتاده 

دیشب شب قبلش خیلی پیاده روی کردمو خیلی ببخشید خونابه دیدم درحد ٧ یا ٨ قطره بود یهو اومد

اقدامم دو روز داشتم چند روز قبل تخمک گذاری.

بنظرتون الان دیر نیست واسه لک لانه گزینی؟؟‌‌

اون خونابه ها چی بودن یعنی؟

‌ترو خدا کمکم کنید دارم دیوونه میشم

از طرفی بی بی چک منفی قبلا زباد دیدمو برام سخته الان استفاده کنمو منفی باشه.

علایمم دارم نمیدونم واقعیه یا توهم😞😞😞😞😞

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪

دیشب ساعت ١٠ بود خونابه دیدم

دیگه تا امروز غیر اون یکبار چیزی ندیدم

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر كن

الكي خودتو دل خوش نكن كه بعدش ناراحت شي

اگه باردار باشي بالخره ميفهمي

منم اين ماع اينطوري شدم همه علائمم داشتم اما پري اومد

حيوانات داروي من هستند ... دردنيايي كه انسانها بيمارم كردند ...!!!

لکه لانه گزینی 10 تا 14 روز بود بعد لقا هست احتمالش هست.. لکه لانه گزینی موقع پریودی بیشتر اتفاق می افته آگه باز نشدی مطمئن باش برای لانه ینی بوده و بی بی چک بزاری ج میده

منم هشت روز بعد از تخمک گزاری لک دیدم ولی تا امروز که میشه روز پنجم لک میدیدم .فردا موعدمه نمیدونم این لکه بینی مال پریودیم بوده یا مال لانه گزینی 😥

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
منم یکبارخونابه دیدم پس فرداش پری شدم

چند روز عقب انداخته بودی؟

یعنی تو این دوازده روز که عقب اینداختی یه بار تست وازمایش ندادی منم دو ماهه قبل پریودی لک میبینم بع ...

نه تست نزدم

جالب اینجاست این ماه فقط یکی دوبار اقدام داشتم

عجیبه برام ک اینهمه عقب انداختم خیلیم بیحالم 

بوی غذاها هم یه سری خیلی حالمو بد میکنه اکثرن هم توی گلوم حس حالت تهوع هست

سینه هامم درد میکنه 

دو روز مونده بود ب تاریخ پریودم زیر دلم درد مسکرد ولی تا الان نشدم هنوز زیر دلمم درد نمیکنه چ مرگمههههه فقط کمرم یجوریه

لک لانه گزینی من قهوه ای بود.فقط همون روز اومد.درد پریودی رو داشتم.در مورد خون آبه نمیدونم 

تنها چیزی که مشکوکم کرد به بارداری حالت تهوعم با بوی پیاز داغ بود.

Do not give up  
لک لانه گزینی من قهوه ای بود.فقط همون روز اومد.درد پریودی رو داشتم.در مورد خون آبه نمیدونم  تن ...

من بوی یه سری غذا ها حالمو بد میکنه خصوصا اگه معدمم خالی باشه خونابه هم قرمز بود ببخشید

خو دختر یه تست بزن عجب دلی داری بابا 

من نی نی فعلا نمیخوام دو روز به پریودیم تست میزنم تا روز پریودیم که خیالم راحت شه بعد تو میخوایو راحت نشستی یا من خیلی وسواسم یا تو بیخیال

دنیای من  دخترم دنیاس بس😙😘😍