2777
2789

از علائم بارداریتون بعد از روز اول اقدام تا موعد پری بگید تجربه کسب کنیم

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤

من یک روز بعد اقدامم حالت پریودی داشتم کمر درد و دل درد

حالا میخوام بدونم رو حاملگی این ماهم تاثیر داره

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یک روز بعد اقدامم حالت پریودی داشتم کمر درد و دل درد حالا میخوام بدونم رو حاملگی این ماهم تاثیر ...

یه روز بعد اقدام هیچ علایمی نداره اینا همش تلقینه من ماه اول اقدامم همش حس میکردم خالت تهوع دارم ولی باردار نبودم و ماه بعدش باردارشدم 

یه روز بعد اقدام هیچ علایمی نداره اینا همش تلقینه من ماه اول اقدامم همش حس میکردم خالت تهوع دارم ولی ...

نه تلقین نبود خیلیا هم تو سایت ها شنیدم مث من بودن

بعد نزدیکیم هم کمر درد میگیرم

اخه سابقه نداشته

من روز ١٦ سيكلم تست تخمك گذاري م مثبت شد. فكر كنم ١٧ سيكل تخمك گذاري داشتم چون زير شكمم درد ميكرد. من تست تخمك گذاري را ادامه دادم. روز ١٧ و ١٨ هم مثبت بود. روز ١٩ و ٢٠ منفي شد و دوباره روز ٢١ كه ٥ روز بعد از تخمك گذاري بود دوباره تست تخمك گزاريم مثبت شد. من فكر ميكنم كه ٥ روز بعد از تخمگ گذاري چون لقاح صورت گرفته بود تست تخمك گذاري مثبت شد و دو روز مثبت ماند. بعد از ان تست تخم گذاري منفي شد. من علايم خاصي نداشتم.دو روز مونده به موعد پريودم بي بي چك هاله انداخت و روز به روز مثبت شد. الان هفته پنجم هستم.

من روز ١٦ سيكلم تست تخمك گذاري م مثبت شد. فكر كنم ١٧ سيكل تخمك گذاري داشتم چون زير شكمم درد ميكرد. م ...

برای منم دعا کنید 😔به حق این شب عزیز

علامت خاصی نداشتم فقط خواب الود بودم همش

روز پری هم لک دیدم درحدود سه روز و سردرد داشتم .شک نکردم به بارداری اخه همیشه دوسه روز قبل پریود لک داشتم و سردرد

بعدلک قطع شد و دیدم نیومد تست کردم مثبت شد بازم امیدوار نبودم

چون دوبار اینجوری مثبت شده بود بعد یه هفته پریود میشدم که دکتر گفت بارداری شیمیایی بود

ده روز گذشت و رفتم تیتر بتا دادم تا بخودم ثابت شد باردارم