2777
2789

عزیزان که تجربه داشتن این عارضه رو

تورو خدا بیاین بگین الان تو کدوم مرحله ای هستین

دختر من دو ماهشه

کفش پوشیده

همش نگرانم برگرده به اون حالت 

: برای درمان نوزادان و کودکان مبتلا به پا چنبری هر چندگاهی پای آنها گچ گرفته می شود تا مشکل آنها برطرف شود اما آنچه که اهمیت عمده در بهبود این روش دارد این است که والدین کودک همکاری خوبی با پزشک داشته باشند؛ به این معنا که بعد از درمان، علاوه بر حرکات اصلاحی باید بریس تا 5 سالگی و در برخی موارد تا 7 سالگی استفاده شود تا بیماری عود نکند.

بریس نام عمومی برای دسته ای از وسایل است که در ارتوپدی بکار برده می شود.هدف استفاده از بریس ها حمایت از اندام یا تنه بصورت کنترل، هدایت، بی حرکتی یا محدود کردن حرکات مفاصل و اندام است تا بیمار بتواند بهتر از اندام خود استفاده کند.از بریس ها همچنین برای کاهش نیروهای وارده به اندام و برای تصحیح شکل اندام استفاده می شود.

وی خاطر نشان کرد:در گذشته بیشتر کودکان جراحی می شدند و امروزه نیز گاهی جراحی انجام می شود که می تواند وضعیت بیمار را بسیار بد کند به این معنا که اگر بعد از جراحی بیماری عود کند دیگر قابل درمان نیست و کار بسیار پیچیده می شود.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: برای درمان پاچنبری باید تلاش شود تا انجا که امکان دارد از جراحی خودداری کرد و بر اساس پروتکل هایی که در کل دنیا انجام می شود یعنی تنها با گچ گیری آن را درمان کرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر والدین نکات گفته شده به خصوص بستن بریس برای کودک را در شب ها رعایت کنند معمولا عود این بیماری کمتر از 5 درصد می شود اما اگر بریس بسته نشود سبب عود مجدد بیماری شده که با وجود این مسئله درمان بسیار سخت می شود.

وی در پایان گفت: پوشیدن کفش مخصوص در درمان کلاب فوت تأثیر چندانی ندارد بلکه بستن بریس ها به خصوص در شب ها اهمیت زیادی دارد اما اگر بیماری عود کرده یا نظر جراح مبنی بر پوشیدن کفش مخصوص در طول روز باشد ممکن است استفاده از این کفش ها به کودک توصیه شود.

توروخدا ناراحت نباش دخترمن تاسه ماهگی خوب خوب شد.باکفشی  که ازپونزده روزگیش پاش کردیم

عزیزم لطفا بیا صحبت کنیم

میدونم درکم میکنی

خیلی سخته وقتی میخواد دست و پاشو تکون بده

پاشو بکشی و بریس پاش کنی.

فک کنم دختر شما خفیف بوده

چون دختر من ۴ هفته گچ گرفت

بعد عمل آشیل

و الانم بریس

[QUOTE=84228694]اگه سوالی داری درخواست دوستی بده کامل برات توضیح میدم  نگران نباش[/QUOTت

درخواست دادمج بدین لطفا.. دختر من مای چپش کلاب فوته الان چهار ماهشه گچ گیری تموم شده رسیدیدم به کفش ولی وقتی پاهای دخترمو نگاه میکنم پای چپش یکم کوتاه تره ....به دکترشم گفتم معاینه کرد ولی چیزی نگفت دارم از نگرانی میمیرم نکنه لنگ بزنه 😢😢😢😢😢😢😢

اگه سوالی داری درخواست دوستی بده کامل برات توضیح میدم  نگران نباش

شما جفت پاشه یا یکیش....بعضی وقتا میگم کاش دوتا پاش بود اونوقت خوب میشد مثه هم  بود....تهران واسه 18فروردین نوبت گرفتمپیش دکتر مهرافشان تو مرکز طبی ولی میگن بغدادی بهتره

توروخدا ناراحت نباش دخترمن تاسه ماهگی خوب خوب شد.باکفشی  که ازپونزده روزگیش پاش کردیم

عزیزم توروخدا منو هم راهنمایی کن،توسونو چندهفتگی برای شما مشخص شد؟شدید بود یا خفیف؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹