2777
2789
عنوان

مادرایی عزیزی که بچه پا چنبری داشتن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8117 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به پسر منم تو بیمارستان متخصص گفت پاچنبریه بعدش چند تا دکتر اطفال و ارتوپد بردم گفتش دکتر ... کرده اینو گفته هیچ چیش نیست😑 شب اومد بالای سرم داشتم به شوهرم اس ام اس میدادم صبح میاد چی بیاره نمیدونم دل دکتره از کجا پر بود شروع کرد دیگه مادرشدی گوشیو باید بذاری کنار حواست به بچه باشه و دری وری و آخرشم گفت پاشم که مشکل داره😑

بچه هم آروم خوابیده بودا فک نکنین گریه میکرد و من تو گوشی بودم😩 ولی طبق تحقیقات من تو اون دوره مسئله ی سختی نیس باهمین کفشا خوب میشه نگران نباش عزیزم

عزیزم لطفا بیا صحبت کنیم میدونم درکم میکنی خیلی سخته وقتی میخواد دست و پاشو تکون بده پاشو بکشی و ...

سلام خوبی  اگر پیام من رو دیدی  لطفا جواب بده نوزاد منم ۲ ماهشه از ۷ روزگیش ۵ مرحله گچ داشت و عمل تاندون آشیل انجام دادن براش الان دکتر براش کفش بریس نوشته😭ایقد ناراحتم که بچم نمیتونه مثله بقیه راحت باشه