2777
2789

سلام دوستان،من باردار نیستم اما میخوام ان شاالله آبان اقدام کنم، شماها قبل اقدام خودتون و شوهراتون چیا خوردین، من از الان میخوام خودمو تقویت کنم

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان،من باردار نیستم اما میخوام ان شاالله آبان اقدام کنم، شماها قبل اقدام خودتون و شوهراتون چ ...

پریناتال خوردم و فولیک اسید

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
سلام دوستان،من باردار نیستم اما میخوام ان شاالله آبان اقدام کنم، شماها قبل اقدام خودتون و شوهراتون چ ...

مال من خداداي بود و سورپرايزي🤦🏻‍♀️اقدام خاصي نكردم 😎

پریناتال خوردم و فولیک اسید

اسید فولیک میخورم،اون یکی برای چیه و چیه

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖
مال من خداداي بود و سورپرايزي🤦🏻‍♀️اقدام خاصي نكردم 😎

خدا حفظش کنه براتون،یعنی با جلوگیری باردار شدین؟ 

خدا حفظش کنه براتون،یعنی با جلوگیری باردار شدین؟ 

راستش من يك هفته تاريخ تخمك گذاريم رو توي تقويمم اشتباه نوشتم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ مني كه خيلي اهل برنامه ريزي و مطالعه بودم، بزرگترين سوتي زندگيم رو دادم. 

دكتر به من گفت جديدا به جاي اسيدفوليك، يدو فوليك ميدن

منم یدو فولیک میخورم جدیدا

یا رب شکر که دخترم و پسرم رو به سلامت گذاشتی بغلم خدایا خودت حافظ دخترم و پسرم باش و هیچ زنی رو در حسرت مادر شدن نذار الهی آمین رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین 
سلام اتل جان خوبي؟ تو فهميدي چرا اون تاپيكو بستن؟ تازه اونجا به همديگه عادت كرده بوديم و با بچه ها آ ...

سلام گلي

اينقدر ناراحت شدممم 😭😭😭

به خاطر همين اينجا رو درست كردم كه بچه ها دوباره جمع بشيم😍