2777
2789
عنوان

سونو انومالی چند هفتگی انجام می شه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 28557 بازدید | 24 پست
خاک برسر سونوگرافه  ۴۰۰تومن فقط پول سونوم شد

مگه دوباره بری باز هزینه شو میدی؟؟

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید عزیزم بعد اون ازمای کواد مارکر چی؟اون چند هفتس؟

نمی دونم من نرفتم ینی دکتر گفت لازم نیست فکر کنم اون قبل از سونوگرافی باید باشه 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
اره گفت باید بدی کثافت

خواهر من دیگه نداد چون هزینه ی انومالی رو داد ولی سونوگرافیش انومالی نبود دفعه ی بعد همینجوری رفت

اخه تاریخ واسم ۱۶ هفته زد نمی دونم چراا

سلام ببخشيد شما إنتي تيپو داشتي منم دارم يه بار سقط كردم البته با tsh 17 انتي تيپو الان ٢٣٧ توروخدا شما چي كاري كردي اومد پايين يا چي منم راهنمايي كن اقدام كردم به بارداري و ميترسم از إنتي تيپو 

کواد هفته ۱۶،

ببخشید این چی چی هست؟؟

💙۱۴۰۳/۶/۲۴  بعداز سالهاانتظار بی بیچکم دوخطه پررنگ شد 😍💗خدایا شکرت 🙏۱۴۰۳/۹/۳ بستری شدم برای سرکلاژ و هفتم مرخص شدم ۱۴۰۳/10/2 جنسیت تو فهمیدیم رنگ دنیامون آبی شد🧿😍🩵۱۴۰۴/1/28 صحیح و سالم بغل گرفتیمت 🥺🤱👣خدایا شکرت 🙏👶💙🧿