2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا ولی چرا میخوای موی مشکی رنگ کنی؟من شنیدم با قهوه میشه ولی فکر نکنم روی مشکی بشه من موهام سفیدی داره مشکیش رنگ نگرفت سفیدا هم با هرچی مخلوط کردم اخر قرمز شد نمیدونم چطور بعضیا میگن قهوه ای میشه

ببخشیدا ولی چرا میخوای موی مشکی رنگ کنی؟من شنیدم با قهوه میشه ولی فکر نکنم روی مشکی بشه من موهام سفی ...

منم مثه شما موی سفید دارم میخوام نمی خواهم فقط موهای سفیدم رنگ بگیره میخوام کلا یه دست بشن

یکی دوبار مامان بزرگ من برام حنا گذاشت شرابی شد 

وسمه و چای رو ازش شنیده بودم. مواد دیگه ای اگر میریخت یادم نیست

تنها راهِ یافتنِ راهی به سوی شادمانی و نیکبختی این است که با خودمان در مورد مواردی که از اصول اخلاقی‌مان سر‌پیچی کرده‌ایم، صادق و روراست باشیم. چه چیزی باعث می‌شود که خیانت کنیم؟ یا در نوشیدن افراط کنیم؟ یا دست روی کسی بلند کنیم؟ اگر دلیل این کارها را دریابیم، می‌توانیم رفتارمان را عوض کنیم. اگر به فلسفه رواقی باور داشته باشیم، اصل این است که بدون درستکاری و وارستگی، شادمانی و خوشبختی ممکن نیست.
منم مثه شما موی سفید دارم میخوام نمی خواهم فقط موهای سفیدم رنگ بگیره میخوام کلا یه دست بشن

من کهدنشد عزیزم مشکی تغییر نکرد سفیدم قرمز شد.با قهوه ودارچین وزرچوبه زعفرون همش امتحان کردم

با وجود موهای سفید یک دست نمیشن

تنها راهِ یافتنِ راهی به سوی شادمانی و نیکبختی این است که با خودمان در مورد مواردی که از اصول اخلاقی‌مان سر‌پیچی کرده‌ایم، صادق و روراست باشیم. چه چیزی باعث می‌شود که خیانت کنیم؟ یا در نوشیدن افراط کنیم؟ یا دست روی کسی بلند کنیم؟ اگر دلیل این کارها را دریابیم، می‌توانیم رفتارمان را عوض کنیم. اگر به فلسفه رواقی باور داشته باشیم، اصل این است که بدون درستکاری و وارستگی، شادمانی و خوشبختی ممکن نیست.