2777
2789
عنوان

خستگی از کار خونه

2570 بازدید | 42 پست

کیا مثل من از صبح تا شب تو خونه بدو بدو میکنن 😥😥

کار خونه تموم نمیشه .امسال بچه کلاس اولی هم دارم 😢😢😢

وقتی نگرانی دعا کن ،وقتی دعا کردی چرا نگرانی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوراز جونتون مث سگ کار میکنم الانم داره نفسم بالا میاد تتزه مرتب کردم بچه ام دوباره ریخت بهم دارم دادوفریادمیکنم

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
من دوراز جونتون مث سگ کار میکنم الانم داره نفسم بالا میاد تتزه مرتب کردم بچه ام دوباره ریخت بهم دارم ...

من از ۶ صبح روپا بودم الان نشستم یکم نفس بگیرم 

منم بچه ی کلاس اولی دارم و یه.دونه مهدکودکی.وقتی خونه ام فقط دارم بدو بدو های الکی میکنم.اصلا نمیفهمم چی به چی میشه.ولی بعضیها رو میبینم با دو تا بچه ادامه تحصیل میدن .میگم اونا کجا و من کجا

من از صبح ک پا میشم تاشب میشورم میسابم . دستم اگزما شده دیگه ‌. ظرف شستن تو خونمون تمومی نداره.امروزم از صبح آشپزخونه رو ریخته بودم بهم گردگیری و شست شو قالیش و...از پادرد الان کف اتاق افتادم.

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
من از صبح ک پا میشم تاشب میشورم میسابم . دستم اگزما شده دیگه ‌. ظرف شستن تو خونمون تمومی نداره.امروز ...

وای درکت میکنم 😢😢😢😢