2777
2789
عنوان

مامانای بچه های سه تا چهار ساله بیاین بگین بچه هاتون چه کلاسایی میرن

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 41 پست
راضی از مهدش؟ چه چیزایی یادش دادن؟

خیلییی راضیم واقعا مهدش دو زبانس الان حتا بیشتر از انتظارم تو همین چند ماه انگلیسی یاد گرفته نقاشی با پاستل و ابرنگ دارن خمیر بازی نمایش عروسکی ایروبیک  رقص و این چیزا ‌...خیلی هم حرف گوش کن و منظم شده مهد خوب واقعا ارزش داره هرچقدر پول بدی

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره الان باله برای دخترا رو بورسه میتونی بفرستیش

منم دوست دارم باله بره .کجا داره اخه تو تهران؟ 😥

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

ژیمناستیک و بعضی از ورزشهای رزمی بخاطر ضرباتی که به ناحیه پشت ساق پا وارد میشه رشد بچه رو تا حد زیادی کاهش میده چون رشد بچه از اون ناحیه شکل میگیره

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
اخه ورزش تو این سن برای بچه ها نیست

نه عزیزم کی گفته خوب نیست بچه ها از دو سالگی میتونن ورزش کنن منتها ورزشای قدرتی نه ورزشایی که بیشتر دویدنی و جهشیه 

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه