2777
2789
عنوان

زور زدن و نفخ نـوزاد👶

211 بازدید | 23 پست

مامانااااا، نوزاد دارااااا

دختـرم یک‌ماه ونیمشه خیـــــــلی زور میزنه،طوریکه قرررمز میشه

نفخ داره همیشه، شکمشو فشار میدم سفته،باد‌داره

طبیعـیه؟نی‌نی‌شمام اینجوریه؟

چیکارکنم،نگـرانم

دکتربهش کولیف و پدی‌لاکت داده انگار زیاد تاثیرنداره

بعدازشیردهی هم نمیتونم آروغشو بگیرم‌😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیتونی آروغ بگیری بذار رو دوشت تا نیم ساعت هم صبر کن، درمانش فقط آروغ گیریه، بیخود بهش دارو نده، خودت هم نفاخ نخور، شیر رو با شیره بخور نفخ نداشته باشه ، سیاه‌دانه یکم بخور ، دل درد بچه کم میشه

حبوبات، کلم .. فعلا لب نزن

براچیه  پدی لاکت؟ 33تومن پولشو دادم از دستم افتاد همش ریخت‌😢 یکساعت میزنم پشتش اروغ نمیزنه چ ...

واسه تقویت سیستم ایمنی و گوارش منم به پسرم میدم 

من همیشه اروغ پسرمو میگیرم شده ده دقیقه هم بزنم به پشتش واسه همینه گوش شیطون کررر نفخ و کولیک و این چیزا از اول نداشت یا خیلی کم بود

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏

چرا نمیتونی آروغشو بگیری؟ آروغ بزنه خیلی بهتر میشه، ولی در کل همه نوزادا اون زور زدنو دارن پسر منم ۲ ماهشه همونجوریه داروهام چون تاثیری نداشت دیگه ندادم ولی حتما هرجور شده اروغشو بگیر من گاهی نیم ساعت میزنم پشتش تا آروغ بزنه

پسرم دنیامه❤❤❤❤
چرا نمیتونی آروغ بگیری بذار رو دوشت تا نیم ساعت هم صبر کن، درمانش فقط آروغ گیریه، بیخود بهش دارو نده ...

بخـدا نفاخ نمیخورم

سیر،شیر،پیاز دکتر گف کلا نخور

هرچی میزنم پشتش انگار ن انگار

میگم نکنه کولیک داره

براچیه  پدی لاکت؟ 33تومن پولشو دادم از دستم افتاد همش ریخت‌😢 یکساعت میزنم پشتش اروغ نمیزنه چ ...

مدل آروغ گیریتو تغییر بده شاید بزنه دلش درد میگیره آروغ نزنه

پسرم دنیامه❤❤❤❤
بخـدا نفاخ نمیخورم سیر،شیر،پیاز دکتر گف کلا نخور هرچی میزنم پشتش انگار ن انگار میگم نکنه کولیک دا ...

به اینام نیست زیاد پسر من که شیر خشک میخوره ام همش نفخ داره

پسرم دنیامه❤❤❤❤
چرا نمیتونی آروغشو بگیری؟ آروغ بزنه خیلی بهتر میشه، ولی در کل همه نوزادا اون زور زدنو دارن پسر منم ۲ ...

اره واقعا انگار داروها تاثیرندارن

میزنم اروغ نمیزنه،چی بشهههه یه‌کوچولو

بعدش شیربالامیاره