2777
2789

اگه هر کس توصیه خوبی داره، بگه تا بقیه هم استفاده کنن... 

توصیه من:

اسم فرزندتون را روی کیف یا وسایلش ننویسید... این طوری غریبه ها ممکنه با گفتن اسمش، اعتماد اون رو جلب کنن و بدین ترتیب دزدیده بشه یا اتفاق بدی براش بیافته. کافیه یه شماره تلفن همراه روی وسایلش بنویسید تا اگه اتفاقی برای فرزند شما افتاد، هر چه سریع تر با شما تماس بگیرند...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسمشونو که باید بنویسیم اجباریه البته اول ابتدایی  ولی فقط همراهی کردن بچه میتونه امنیت براش داشته باشه ببری بیاری وبهش توصیه کنی حسابی تا موقعی که بزرگ بشه 

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉
یارانه شون قطع میشه اخه چ راه حلیه میدین شما...اهههه    

واقننن😂😂پس بفرستید بفرستید

این مصیبت هایی ک الان داریم                      بخاطر اون دعاهاییه ک باید به ده نفر ارسال میکردیم و نکردیم  

چند نکته حیاتی که باید در مورد بچه هاتون رعایت کنین❗️👇

🔹اسم کوچیک خودش یا خودتون رو روی کیف یا وسایلش ننویسین، اینجوری غریبه ها می تونن با گفتن یه اسم اعتماد بچه رو جلب کنن، فقط یه آدرس و شماره تماس بذارین توی کیفش که اگه خدای ناکرده گم شد، باهاتون تماس بگیرن

🔸اگه یه ماشین بچه رو تعقیب کرد، بهش یاد بدین که باید در جهت خلاف ماشین بدوئه، اینجوری میتونه زمان بخره برای داد زدن و کمک خواستن

🔹یه کلمه رمز خونوادگی داشته باشین، اسم یه بچه رو به راحتی میشه پیدا کرد اما رمز خونوادگی فقط بین اعضای خونواده ست، وقتی یه غریبه بگه من از طرف پدر مادرتم، باید بپرسه رمز رو بگو! اینجوری میتونه بفهمه الکیه و کمک بخواد و فرار کنه

🔸رو گوشی بچه هاتون نرم افزار ردیاب بذارین که بدونین دقیقا کجاست.

🔹بهش یاد بدین که اگه یه غریبه گرفتشون، باید ادب رو کنار بزنن! جیغ بزنن گاز بگیرن و لگد بزنن و از دیگران کمک بخوان

🔸اگه یه غریبه باهاشون خواست حرف بزنه یه متر فاصله داشته باشن، با صدای بلند با هم حرف بزنن و اگه بیشتر از چند ثانیه طول کشید، مکالمه رو باید تموم کنن و برن

🔹غریبه ها نباید بدونن که خونه تنها هستن، اگه یه غریبه زنگ در رو زد، نگن مامان بابا خونه نیستن یا اصلا در رو باز نکنن؛ بگن مثلا بابام دستشوییه بعد به بزرگترشون زنگ بزنن ولی در رو به هیچ قیمتی باز نکنن

🔸به هیچ وجه با کسانی که تو فضای مجازی آشنا میشن قرار نذارن و تو فضای مجازی شماره و آدرس خونه رو ندن، یا عکسی برای یه غریبه نفرستن و هر اتفاقی افتاد باید سریع به شما خبرن bit.ly/2MSTuHZ

فقط حتما حتما صبحا خودتون يا پدر بچه بچه ها رو سوار سرويس كنيد بفرستيد. به هيچ وجه بچه رو تنها دم در نفرستيد كه منتظر سرويس بمونه.

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

اره به نظر من هم زیادی مودب بار اوردن بچه خوب نیست. بعضی بچه ها انقدر با ادب هستن و بهشون گفتن جیغ نزن گاز نگیر، فکر میکنه شامل همه میشه

باید به بچه یاد بدیم در برابر متجاوز یه وحشی به تمام معنا باشه... حتی باهاش تمرین کنیم

هر چند که دور از جوون در هر حال، بچه زور مقاومت نداره... ولی جیغ زدن راه خوبی میتونه باشه

میتونید داخل کیف اسمش رو‌بنویسد 

رو کیف که کسی اسم نمینویسه چون مشخصه فقط رو کتابا وسایلا  مداد اینا مینویسن 

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉

تو فضای مجازی اسم مدرسه یا ادرس مدرسه و خونه رو نذارید.یادشون بدید داخل مدرسه منتظرتون بمونن تا دنبالشون برید.از غریبه ها خوراکی نگیرند.اگر دخترن ابدا زیورالات حتی بدل مشابه طلا براشون نندازید.به موقع دنبالشون برید و دیر نکنید.اگر سرویسی هستند خودتونن به سرویس تحویل بدید و تحویل بگیرید.