2777
2789
عنوان

وای یه دقیقه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 22 پست
خطرناکه؟؟کی خطرناک میشه؟؟

بله عزیزم.اگه تعلل کنی خطرناک میشه.ومیزنه به کلیه عفونت.و عفونت کلیه خطرناک میشه.چرا نمیرین دکتر. ب پست منم بی اعتنایی کردید انگار

اآهااای عالیجناب عشششق.فرشته ی عذاب عشق.حریف تو نمیشه .این قلب بی صاحب عشششق😧😧😧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم.اگه تعلل کنی خطرناکه میشه.ومیزنه به کلیه عفونت.و عفونت کلیه خطرناک میشه.چرا نمیرین دمتر ب ...

اخه می ترسم بیخودی برم چیزی نباشه!!!الانم که شبه؟؟؟

نه به پست شما بی اعتنایی نکردم اخه اینجوری نیست علائمم فقط وقتی صابو بهم خورد سوزش گرفتم تکرر ادرار هم ندارم 

جایِ اینکه رویامو پازل بچینم ترجیح میدم حقیقتو  واضح ببینم
ن عزیزم یادم نیست چی بود قرص زرد رنگ بود ادرارمو دادن کِشت و اون قرص رو دکتر داد

آهان ممنونم مرسی

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

یکی از دوستام همینجوری شده بود مشخص شد که سنگ مثانه داشته و سنگ حرکت کرده بوده و مثانه اش رو زخم کرده.دکتر بهش دارو داد و راحت دفع شد.برا شما هم انشالله مشکلی نیست ولی حتما پیگیر باشسد

خدایا ؛ حال بد مارا به حال خوب خودت تغییر ده💝
سر نماز هم پهلو راستم تیر کشید

عزیزم عفونت ادرار داری دیگه

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.