2777
2789
عنوان

کسی تازگیها فرش ماشینی خریده؟

394 بازدید | 14 پست

چند خریدین؟ چه رنگی؟ 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

من سه درچهار میخوام بخرم اما نمیدونم چه رنگی قشنگه و اینکه اصلا قیمتهاش چنده تقریبا درتوانم هست یانه

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خریدم  کرم رنگ 2380 ت

سه درچهاره؟ چقدر گرون شده من میخواستم واسه خونه جدیدمون سه تا بخرم 😢😢

۱۳۰۰ دوازده متری ۷۰۰ شونه یه ماه پیش چند روز پیش همونو گفت ۲۶۰۰

ای خدا چقدر گرونه پس من نمیتونم بخرم سه تا 😢

ای خدا چقدر گرونه پس من نمیتونم بخرم سه تا 😢

ببین بعضی فرش فروشیا شرایطی میدن. مامانم اینام اورده بودن مثلا یه فرش دو تومنی با سیصد پول پیش ماهی هم دویست تومن ولی تموم کردن. آقای فرشم فک کنم همچین شرایطی داره پرس و جو کن حتما

من سه درچهار میخوام بخرم اما نمیدونم چه رنگی قشنگه و اینکه اصلا قیمتهاش چنده تقریبا درتوانم هست یانه

سلام یه سر به پیج اینستا farshshahrazبزن من خرید کردم عالیه هم حضوری هم غیر حضوری