2777
2789
عنوان

آخه شما بگید من حق دارم از مادرشوهرم ناراحت بشم یا نه من الکی حساسم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 23 پست
پس سعی کن بی تفاوت باشی یا ب شوهرت بگو بهشون بگن من مادرشوهرم با اینکه میدونه مشکل از شوهرمه برام ...

والا به خدا انقدر صبوری کردم هر چی گفتن هیچی نگفتم حتی خندیدم تا فکر نکنن ناراحتم

اگه از اول چیزی میگفتم جرات نمیکردن حداقل جلوی خودم نگن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از فامیلای ما چهارساله ازدواج کرده خیلی قاطعانه میگه خودمون نمیخوایم

مادرشوهرش هم همراهیش میکنه که حالا بچه میخوان چه کار.بذار خوش باشن.هر وقت خودشون خواستن

بهش حسودیم میشه

حالا من اول ازدواجم بود  سه چهار ماه گذشته بود یکی بهم گفت حالا باز بذارین ببینین اصلا میشین ...

مادرشوهر منم میگفت همش اوایلش یه بار رفتیم دکتر باهم دکتر گفت اصلا مشکلز نداری حتی عفونت هم نداری بعد گفت دکتر اینا نمیزارن بچه دار شن دکتر هم گفت مشکلی نداره هر وقت خواستن

پس برای اون معلوم شده که مشکل ندارین

غصه نخور

زندگی خودتونه هر وقت خودتون خواستین.

مگه اون میخواد باردار بشه و زایمان کنه و شیر بده و بچه بزرگ کنه و خرجی بده که الان دخالت میکنه.

پس برای اون معلوم شده که مشکل ندارین غصه نخور زندگی خودتونه هر وقت خودتون خواستین. مگه اون میخواد ...

میدونی دلم براش میسوزه میددنم که به خاطر خود ما ناراحته اما واقعا گاهی وقتها نمیدونه چه حرفی بزنه و کجا بزنه واقعا ازش ناراحت مبشم وگرنه خدادشاهده همه جا گفتم مادرشوهرم خیلی زن خوبیه تا حالا تو هیچ چیز زندگیمون دخالت بیچا نکرده فقط تو این یه مورد خیلی دلسوزی بیش از حدش کار دستش داده پیش همه میگه 

گاهی واقعا نمیدونم ازش ناراحت باشم یا نه چون خوبی هاش رو هم دیدم بیشتر ناراحت میشم

میدونی دلم براش میسوزه میددنم که به خاطر خود ما ناراحته اما واقعا گاهی وقتها نمیدونه چه حرفی بزنه و ...

درک میکنم عزیزم

خدا حفظشون کنه.

اگه به این خوبیه یکبار محرمانه باهاش درمیون بذار