چند روز پیش عاشورا و تاسوعا بود و امان از کنجکاوی و سوالهای بیخودی مردم که حامله نیستی بابا اگه بودم میفهمیدی دیگه لازم به ببخشید فضولی نیس دلسوزی های بیجای دیگران یه طرف که هر کی یه کارت میگیره دستش که اصرار برو این دکتر خیلی خوبهو فلان از اونطرف هم حرفای مادرشوهرم میدونم ناراحته اما اخه این چه کاریه روز تاسوعا تو هیات نشستیم با یکی از فامیلای دور مادرشوهرم گفت اره شوهرم سه روزه خونه نیومده از بس تو هیات کار بود من گفتم حالا اون که سه روزه واسه ما که ده روزه دیگه هر چیه واسه امام حسینه دیگع فامیلمونم گفت آره دیگه خدا حاجتتون رو بده زودی مادرشوهرم برگشته میگه آره ندر کردم بچه دار شدم چی بپزم و چی بیارم هیات
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا من اول ازدواجم بود سه چهار ماه گذشته بود یکی بهم گفت حالا باز بذارین ببینین اصلا میشین ...
مادرشوهر منم میگفت همش اوایلش یه بار رفتیم دکتر باهم دکتر گفت اصلا مشکلز نداری حتی عفونت هم نداری بعد گفت دکتر اینا نمیزارن بچه دار شن دکتر هم گفت مشکلی نداره هر وقت خواستن
پس برای اون معلوم شده که مشکل ندارین غصه نخور زندگی خودتونه هر وقت خودتون خواستین. مگه اون میخواد ...
میدونی دلم براش میسوزه میددنم که به خاطر خود ما ناراحته اما واقعا گاهی وقتها نمیدونه چه حرفی بزنه و کجا بزنه واقعا ازش ناراحت مبشم وگرنه خدادشاهده همه جا گفتم مادرشوهرم خیلی زن خوبیه تا حالا تو هیچ چیز زندگیمون دخالت بیچا نکرده فقط تو این یه مورد خیلی دلسوزی بیش از حدش کار دستش داده پیش همه میگه
گاهی واقعا نمیدونم ازش ناراحت باشم یا نه چون خوبی هاش رو هم دیدم بیشتر ناراحت میشم