2789
مرسی عزیزم.از دلسوزیت. تلنگر خوبی بود.

خواهش میکنم گلم 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
ب نظرت ده ملیون سودش چقدر میشه ماهی ؟؟؟؟ 

123.287,6712328767

دقیقا انقدر صد و بیست و سه تومن 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واااای چقدر کم من رو ماهی سیصد حساب میکردم 😢

من گذاشتم بانک سپه اونم یک ساله گذاشتم ۱۵درصده وگرنه روزانه ۱۰درصد میشه

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
بانک ملی روزانه اینقدر سود میده یا سالانه

ماهانه پونزده درصد باید پیگیر باشی مثلا شش ماه پیش واسه دو هفته  سپرده بیست درصد باز میکردن 

سه ماه پیشم هجده درصد من سریع پونزده رو بستم ریختم تو بیست 

پدر جاری من بانک پاسارگاد گذاشته چهل ملیون ماهی هشتصد داره میگیره 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
من گذاشتم بانک سپه اونم یک ساله گذاشتم ۱۵درصده وگرنه روزانه ۱۰درصد میشه

ملی روزانه میشه سپرده کوتاه مدت ده درصد 

ولی بلند مدت یکساله باز کنی ماهی پونزده درصد پولتو میدن

ماهانه پونزده درصد باید پیگیر باشی مثلا شش ماه پیش واسه دو هفته  سپرده بیست درصد باز میکردن&nbs ...

برا من بانک سپه هست اما این خبرا نیست.

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

اخرین وضعیت حال حاضر که از منبع موثق گرفتم چون جلوی بیست درصد بعضی بانکارو گرفتن . صندوق سپرده زرین بانک شهر هستش . یعنی برا ثبت نام این طرح مردم اینقد استقبال کردن که جلو شهر نت ها قیامت بود . چون اونایی که اینترنتی پیش ثبت نام کردن یا بدون پیش ثبت نام اینترنتی همه باید برن شهرنت . ۱۵درصد قطعی و ۵درصد متغیر یعنی یه ماه ۱۶درصد یه ماه ۲۰درصد تمام . ولی اکثرا بالای ۱۶درصد میریزه

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
ملی روزانه میشه سپرده کوتاه مدت ده درصد  ولی بلند مدت یکساله باز کنی ماهی پونزده درصد پولتو می ...

سپه هم همینه دیگه

ب نظرت ده ملیون سودش چقدر میشه ماهی ؟؟؟؟ 

سالانخ سود میریزن درسته 

شما 15% ضرب در 10 کن میشه 1500000 خب حالا تفسیم به 12 کن ماهانه میشه 125 هزار تومن که در سال یک ملیون پونصد به پولتون اضافه میشه البته اگه اون ماهانه رو دست نزنین

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
سپه هم همینه دیگه

سپه فک کنم دولتی نیست نمیدونم یادم نیست کلا یکی دوتا بانک دولتین اونا قابل اعتمادن بالا نمیکشن حتی اگه دولت عوض بشه

سپه فک کنم دولتی نیست نمیدونم یادم نیست کلا یکی دوتا بانک دولتین اونا قابل اعتمادن بالا نمیکشن حتی ا ...

دولتیه پدرشوهرم اونجا کار میکنه

خانما وقتی مبلغ سود رو میگن همون مقدار رو حساب نمیکنن...همیشه ٣ الی ٢درصد بخاطر بیمه و ....از سود اصلی کم میکنن بعد حسابش میکنن...مثلا وقتی میگن ١٥ در‌صد؛ سود اصلی ١٢ یا ١٣ درصد میشه