2777
2789
عنوان

پریود طولانی

2120 بازدید | 16 پست

من ماه قبل زیر شکمم درد میکرد و پاپ اسمیر دادم که التهاب متوسط رونشون دادو تا خواستم برم دکتر لک دیدم تا ۳ رو بعدش پری اومد و اولین بار بود لک میدیدم . همیشه پریم نهایتا ۵ روز طول میکشید ولی الان ۹ روزه که پری داره همچنان میاد البته این ماه خونریزیم کمتر از همیشه بود و امروز که روز ۹ هست بیشتر شبیه لک شده و گاهی یه قطره خون میاد . به نظرتون بخاطر التهابم هست ؟ امروز خارش هم گرفتم و کیست هم ندارم . دوشنبه نوبت دکتر دارم ممنون میشم کمکم کنین اگه تجربه ی مشابه رو داشتین 😔 چون خیلی نگرانم

گاهی‌گمان‌نمی‌کنی‌ولی‌خوب‌می‌شود/گاهی‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود/گاهی‌بساط‌عیش‌خودش‌جور‌می‌شود/گاهی‌دگر،‌تهیه‌بدستور‌می‌شود/گه‌جور‌می‌شود‌‌خود‌آن‌بی‌مقدمه/گه‌با‌دو صد‌مقدمه‌ناجور‌می‌شود/گاهی‌هزار‌‌دوره‌دعا‌بی‌اجابت‌است/گاهی‌نگفته‌قرعه‌به‌نام‌تو‌می‌شود.
منم اینطوری شده بودم 18 روز ازم خون میرفت رفتم دکتر گفت به قرص اورژانسی حساسیت داری

من هیچ قرصی نخوردم 😢

گاهی‌گمان‌نمی‌کنی‌ولی‌خوب‌می‌شود/گاهی‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود/گاهی‌بساط‌عیش‌خودش‌جور‌می‌شود/گاهی‌دگر،‌تهیه‌بدستور‌می‌شود/گه‌جور‌می‌شود‌‌خود‌آن‌بی‌مقدمه/گه‌با‌دو صد‌مقدمه‌ناجور‌می‌شود/گاهی‌هزار‌‌دوره‌دعا‌بی‌اجابت‌است/گاهی‌نگفته‌قرعه‌به‌نام‌تو‌می‌شود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم منم این مشکل داشتم 22 روز پشت سرهم پریودم طول کشید دقیقا مثل شما لکه و یا قطره قطره خون 

رفتم دکتر و گفت کیست دارم و احتمالا اون کیست ترکیده و باعث خونریزی طولانی مدت شده قرص مصرف کردم خوب شد

سلام عزیزم منم این مشکل داشتم 22 روز پشت سرهم پریودم طول کشید دقیقا مثل شما لکه و یا قطره قطره خون&n ...

آخه ماه قبل سنو دادم . کیست نداشتم . یعنی التهاب و عفونت باعث طولانی شدن پری نمیشه ؟

سلام عزیزم منم این مشکل داشتم 22 روز پشت سرهم پریودم طول کشید دقیقا مثل شما لکه و یا قطره قطره خون&n ...

من تو اقدامم😭. چه قرصی بهت داد گلم ؟

آخه ماه قبل سنو دادم . کیست نداشتم . یعنی التهاب و عفونت باعث طولانی شدن پری نمیشه ؟

نمیدونم عزیزم ولی حتما بهتره دکتر برین و تشخیص بده و هر چه زودتر بهش برسین تا خدایی نکرده مشکلی به وجود نیاد به امیدخدا چیزی نیست و زود خوب میشه🌹

نمیدونم عزیزم ولی حتما بهتره دکتر برین و تشخیص بده و هر چه زودتر بهش برسین تا خدایی نکرده مشکلی به و ...

خیلی نگرانم دعا کن چیزیم نباشه 😭

من تو اقدامم😭. چه قرصی بهت داد گلم ؟

عزیزممممم😍نگران نباش درست میشه ان شاءالله 

سیپروترون کامپوند البته من دخترم عزیزم 

ولی اول مراجعه کنی و رفع مشکل بشه و بعد اقدام کنی درست تره 

حتماااا نگران نباش چیزی نیست به امیدخدا درست میشه

مرسی گلم 🌹⚘

البته این قرص که مصرف کردم برای جلوگیری هم استفاده میشه بهتره اول حتما پزشک ببینه و طبق شرایطت برات دارو و قرص بنویسه ان شاءالله درست میشه و به زودی بدون هیچگونه مشکلی مامان بشی🌹

البته این قرص که مصرف کردم برای جلوگیری هم استفاده میشه بهتره اول حتما پزشک ببینه و طبق شرایطت برات ...

دوشنبه نوبت دکتر دارم . سرخود دارو مصرف نمیکنم تا دوشنبه صبر میکنم ببینم دکترم چی میگه . مرسی عزیزم 😘

برای کاهش و قطع خونریزی طولانی 

🔶سویق عدس درست کنین عالیه

سفارش یکی ازامامان علیهم السلام بوده

به این صورت که مقداری عدس رو بشورین بعد که خشک شد اسیاب کنین و ۲۰ دقیقه با شعله ملایم تف بدین تا رنگش قهوه ای کم رنگ بشه 

هر روز یک قاشق غذاخوری ناشتا بخورین فقط قبل و بعدش تا یه ربع آب نخورین

خوردن رب انار ،

سماق با اب جوش

و اب هویج هم خیلی خوبه 

ان شاءالله حتماتاثیرات شون  رو می بینید

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1