2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تاحالا چیزی راجع به چله سوره حشر نشنیده بودم.توهمین نینیسایت دیده بودم فقط

منم همینطور برا همین اومدم پرسیدم ببینم روایتی چیزی هست کسی نتیجه گرفته یا نه ....چلت تموم شد اگه حاجت گرفتی انشالله بیا بگو🌹

من نه منم .نه من منم .پس من کیم ؟!!🤔😒

مندختم بسم الله الرحمن الرحیم خوندم کامل.. برا بارداری... موقعی بود که تو اقدام بودم 6 ماه ولی نمیشد 

ولی ماه بعدش.. دیگه لازم نشد اقدام کنم.. چون فهمیدم اقدام بی‌فایده اس

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
منم همینطور برا همین اومدم پرسیدم ببینم روایتی چیزی هست کسی نتیجه گرفته یا نه ....چلت تموم شد اگه حا ...

چشم گلم حتما

البته من تقریبا دارم به حاجتم میرسم ولی کلی نذر دیگ کنار این داشتم. 

اما هزاربار ذکر یا بدیع رو بگو حاجت میگیری.من هربار گفتم ب شب نرسیده حاجتمو گرفتم بخدا. بدیع اسم خداست ب معنی ابداع کننده(همه چیزو اون افریده و مبدع جهانه). اگر هزاربار خدارو صدا کنی مطئمن باش دست خالی نمیزارتت. بااین نیت شروع کن که خدایا هزار بار صدات میکنم تا صدامو بشنوی منو ببینی و حاجتمو بدی.فقط کافیه ایمان داشته باشی ب بزرگی و مهربونی خدا و از ته دل هزاربارصداش کنی

واسه زندگیم یه صلوات میفرستین عشقا؟
چشم گلم حتما البته من تقریبا دارم به حاجتم میرسم ولی کلی نذر دیگ کنار این داشتم.  اما هزاربار ...

حتما میگم این ذکر رو . ممنون گفتین . انشالله حاجت روا باشید همیشه🌹🌹🌹

من نه منم .نه من منم .پس من کیم ؟!!🤔😒
دیدین کسی رو که نتیجه گرفته باشه؟

سلام من خواهرم و دوستش خوندن جواب گرفتن،دوستش برا ازدواجش خوند شب چهلم شب خواستگاریش بود و خواهرمم خوند اونم جواب گرفت خواهرم و دوستش به همراه سوره ی نصر میخوندن اونموقع من یا اونا توو نینی سایت عضو نبودیم نمیدونم از کجا شنیده بود دوست خواهرم این دستور خوندن رو باید وقتی میخونی سوره ی حشر رو با توجه به معنیش بخونی،بعد این که یه سرچ کنید از امام صادقم حدیث داریم در مورد سوره ی حشر که فرمودن ۴۱ روز بخونین و باید پشت سر هم باشه و یک روزم قطع نشه،با ایمان و اعتقاد کامل بخونین ان شائ الله جواب میگیرین

پروردگارا هیچ گاه مرا به حال خودم وا مگذار،ای قادر متعال ای بخشنده ی بزرگوار طاعت و بندگی جانانه ات را به تمام بندگانت عطا بفرما،ای مهربانترین مهربانان.اللّهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷🌷🌷
سلام من خواهرم و دوستش خوندن جواب گرفتن،دوستش برا ازدواجش خوند شب چهلم شب خواستگاریش بود و خواهرمم خ ...

بچه ها اگر بیشتر 40 روز بخونیم اشکالی داره؟؟ من اللن بیشتر 40 روز خوندم چون میخوام انقدر بخونم تا حاجتم را بگیرم ؟؟

از اون سوره ها نیست که سنگینی داشته باشه؟؟

بچه ها اگر بیشتر 40 روز بخونیم اشکالی داره؟؟ من اللن بیشتر 40 روز خوندم چون میخوام انقدر بخونم تا حا ...

والله نمیدونم فکر نمیکنم چون این سوره خیلی خواص خوبی داره

پروردگارا هیچ گاه مرا به حال خودم وا مگذار،ای قادر متعال ای بخشنده ی بزرگوار طاعت و بندگی جانانه ات را به تمام بندگانت عطا بفرما،ای مهربانترین مهربانان.اللّهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷🌷🌷