2821
2789
عنوان

باردار بیاین لطفا

166 بازدید | 16 پست

صبح بخیر 

بچه ها من اوایل هفته ۳۷ هستم بچم زیر قفسه سینمو خیلی فشار میده به حدی که خیلی دردم میگیره کسی اینجوری بوده ماه های اخر؟؟بعد نزدیکی از این هفته به بعد مشکلی نداره ؟؟من از اول نداشتم شنیدم از هفته ۳۷ بچه کامله خواستم ببینم مشکلی نیست؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم اول 38 هستم نه دیگه بیچاره جاش تنگه فشار میده طبیعیه منم به دکترم گفتم گفت کم کم سرش میره پایین تر راحت تر نفس میکشی اگه میخوای طبیعی زایمان کنی که واسه رابطه داشتن خیلیم دیر شده هر چی بیشتر داشته باشی زایمان راحت تری داری واسه چی از اول رابطه نداشتی؟

درتمام جان من جاکرده ای ،ای تمام آیه ی تکرارمن...

نزدیکی اتفاقا خوبه و کمک میکنه به زایمانت.راحت باش گلم.اون فشتر به قفیه سینه رو منم داشتم دیگه ماشالا نی نی بزرگ شده و فشار میاره

تیکر رسیدن به وزن دلخواه😍😍😍😍    من میتونمممممممممم مییییتونم چون با اراده و محکمم 💪💪به همه ثابت میکنم اینو

میگن اگه نزدیکی داشته باشی ماه آخر بچه زودترمیادکیسیه آیتم زودترپاره میشه ولی هفته۳۹دیگ نزدیکی نباید باشه

موجیم ووصل ما ازخودرهیدن است ،ساحل بهانه است رفتن رسیدن است  
من دوست دارم زود به دنیا بیاد مشکلی پیش میاد؟؟

وقتی واسه یه شب تو دستگاه گذاشتن  یک ملیون ازت گرفتن دیگه دوست نداری زود دنیا بیاد😕هر چی بیشتر بمونه بهتر جون میگیره تپل میشه تازه میتونی بعدا کلی گازش بگیری😁

منم اول 38 هستم نه دیگه بیچاره جاش تنگه فشار میده طبیعیه منم به دکترم گفتم گفت کم کم سرش میره پایین ...

می ترسیدم کلا با اینکه دکتر منع نکرده بود شوهرم دیگه داره سرد میشه نگران شدم گفتم تا هفته ۳۷ برسم بعد نزدیکی داشته باشم اما بازم میترسم

می ترسیدم کلا با اینکه دکتر منع نکرده بود شوهرم دیگه داره سرد میشه نگران شدم گفتم تا هفته ۳۷ برسم بع ...

قرار نیست با بچه دار شدن شوهرمونو نابودش کنم من با اینکه هیچ حسی نداشتم تازه کلیم متنفر بودم ولی بروش نیوردم که بینمون سردی نباشه حداقل هفته ای یک بارو رابطه داشتیم خدارو شکر همه چیم اوکی بوده فقط نباید شدت داشته باشه

قرار نیست با بچه دار شدن شوهرمونو نابودش کنم من با اینکه هیچ حسی نداشتم تازه کلیم متنفر بودم ولی برو ...

ما از روش دیگه بود از اول بارداری اما الان نزدیک دو هفته ای میشه سرد شده انگار خسته شده از این روش

اخه میگن هفته ۳۷ کامله بچه نمیدونم

حتما یه حکمتی تو 40 هفته بارداری هست وگرنه از همون اول خدا 37 هفته قرارش میداد 

2825
2823
2791
2779
2792