2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه کمکم کنید

57 بازدید | 12 پست

سلام 

من قبلا عضو بودم اما متاسفانه رمز کاربریم یادم رفت مجبور شدم کاربری جدید بسازم 

دخترم 1 سالشه و کلی دردسر دارم باهاش هیچی نمیخوره ففط وابسته ب شیر  برای غذا خوردن دهنشو میبنده منم دیگه توانایی نداریم واقعا خسته شدم از دستش چیکارش کنم دکتر بردم گفت تنهاس ببر پیش بچها میخوره امتحان کردم جواب نگرفتم چیکار کنم این وروجکو

غذاهاشو تزیین کودکانه کن و برای اون غذا داستان بساز و تعریف کن و اسامیه خاص روی غذا بزار و بگو مسابقه میذاریم که هرکس زودتر غذاشو بخوره برنده میشه و جایزه داره ... کم کم عادت میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا هم برای غذا نخوردنش دعوا یا اصرارش نکن چون بچه لج میکنه و ناخوداگاه مقاومت میکنه و دیگه میلی ب ...

😢اخه میگن اگر اینجوری ادامه بده باید از شیر بگیریش تا غذا خور بشه

وای مرسی عزیزم حتما اینکارو میکنم از بازار گرفتید؟

نه از گوگل 

بنویس کلیپ بچگونه و شاد ، خودش میاد!!!!

تا چندوقت همش میبینه ، بعدش که دیگه تکراری شدن ،جدیدتر میگیرم  ، تنها روشی که رو پسرم جواب داده همینه😆😆😆😆😆

دختر من هم يکسالشه -موقعه غذا يه بشقاب براي خودم مي کشم يه دونه هم براي اون و با قاشق مي دم دستش- بعد هم خودم شروع مي کنم به خوردن بدون هيچ حرفي اون هم مياد با قاشق شروع مي کنه خوردن بعد هم با دست و پا مي ره تو بشقاب    کلي کثيف کاري مي کنه ولي در نهايت يه مقدار مي خوره 

در کل بچه من هم کم غذا هستش و شيرخشک رو بهتر مي خوره