2777
2789
عنوان

دوستان همفکری کنید باهام

945 بازدید | 19 پست
سلام دوستان واقعا نمیدونم دراین مورد چگونه درخواست کمک کنم.پسرم آرین داره پنج ماهش تموم میشه.ودخترم هم پیش دبستانی میره.من یزدزندگی میکنم راستش اوضاع مالی خوبی نداریم.شوهرم کارگر شیفت کار یک کارخونه هست اماحقوقش..؟چی بگم ؟دلم نمیخواد ناشکری کرده باشم .اماگفتم خدابزرگه شاید یکی بخواد بخاطر خدابهم کمک کنه.یا یه راهی نشونم بده که بتونم کمک خرج باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا پست من پاک شد ؟

مامان جی جی تقصیر من نیست
     همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
مامان ارین این کارایی که میارن تو خونه هم اسونه و اگه بلد نباشی اموزش میدن بد بهت میدن به نظرم چون بچه کوچیک داری بهترین کاره برات
     همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
تو میتونی یه جایی رو اجاره کنی
بعدها منظورمو میفهمی که حتی شوهرت هم نره سرکار تو درامد خودتو داری
حالا که اصلاج 8000 تومان شده انتظار 3 مشتری در روز و نداری که فقط اصلاجی باشه
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=834378&PageNumber=1