2777
2789
عنوان

بیاین دلداریم بدین چرا انقد خنگم من😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفته دیگ نشستی حرص میخوری  پلاکو حفظ میکردی 

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

منم مثه توعم ولی خیلی خوشحالم از این عادتم زود دلمو نمیبازم جون نسبت به عشقم تعهد دارم و وفادارشم میدونی چیه اگه عشق واقعی پیدا کنی بع هیچ وجه حاظرنیستی به پسری نخ بدی

خیلیم خوب کردی😒که چی مثلا حالا چون فک کرده یه ماشین مدل بالا زیر پاشه خوشتیپم هست دست رو هردختری گذاشت باید بیاد سمتش😑اه اه بدم میاد از اینجور ادمااا حالا ماشین خودش باشه که خوبه ماشین پدرس بابا یا ازاین ماشین اجاره ایا وگرنه کسی که همه چی داشته باشه ول تو خیابون دنبال دختری تاحالا ندیده و نمیشناسش نمیفته

اونی که اینجوری تو خیابون گزینه گیر میاره کارش رو خوب بلده

مطمئن باش قبل تو کلی گزینه دیگه داشته و حرفه ای شده

در حد یه دوس پسر کوتاه مدت میشه روش حساب کرد نه بیشتر!

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
خوب کاری کردی،از کجا فهمیدی مودب خوش اخلاق و پولداره؟ ظاهر ادما فریبنده ست اگه واقعا خوشش میومد بی ...

صدرصد

گل گفتی

اگه اون آدم واقعا شیفتت شده بود نازتم میخرید

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
جریمه میفرستاد دم خونشون؟😂

نع میزد آگهی تو دیوار پیداش کنه  

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/