2777
2789
عنوان

بیاین دنیامونو خودمون بسازیم😍

134 بازدید | 7 پست

زندگی یعنی خوشحالی های کوچیک گاه به گاه یعنی لحظه های قشنگی که تو زندگی همه هست فقط باید ببینیمشون و شاکرش باشیم

درسته گاهی اوقات خسته میشیم و دنبال یه سرپناه می گردیم یه شونه که بتونیم روش گریه کنیم کسی که بهش تکیه کنیم گاهی اوقات کم میاریم اما باید قبول کنیم بعضی وقتا خیلی بی دلیل دلت می خواد بخندی 😍

زندگی یعنی همین ... خنده های کوچیکی که باعث میشن خودت رو بیش‌تر دوست داشته باشی 

امروز چه حس خوبی رو تجربه کردین؟ چقدر خودتون رو دوست داشتین؟

مثلا کتابی خوندین و دوست دارین راجع بهش حرف بزنیم؟ فیلم؟ اتفاق خوبی افتاد براتون؟ به خاطر چیزی خداروشکر کردین؟ دوست داشتید و دوست داشته شدید؟ چیزی هست که بخواید بهم بگید ؟ هر حس خوبی که دوست دارید با ما هم تقسیمش کنید؟

برام بگید حتی اگه خیلی کوچیکه😘 امروز چی باعث شد حتی یک ثانیه بخندی؟ 

زندگیتون پر لحظه های دوست داشتنی😘

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

امروز کلی با دخترم بازی کردیم توپارک 

بعد از مدتها خیلی خندیدم توخنکی هوا بستنی هم زدیم به بدن

توشهربازی کلی جیغ زدیم 

یه تاپیک پربازدید هم خوندم کلی خندیدم از پست بچه ها 

زنی که به خود عطر نزند آینده ای ندارد....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشحالي كوچيك و بزرگ من امروز اين بود كه صبح همسرم مثل روزاي ديگه سر كار نبود، بچه  كه بيدار شده بود عوضش كرده بود، صبحونه شو داده بود، باهاش بازي ميكرد، منم از اين ور به اور تخت قل ميخوردم، كتاب ميخوندم، چايي نبات ميخوردم، تو ني ني سايت ميچرخيدم

خيلي بهم چسبيد

امروز کلی با دخترم بازی کردیم توپارک  بعد از مدتها خیلی خندیدم توخنکی هوا بستنی هم زدیم به بدن ...

آخی😇😘

کودک درونت رو زنده نگه دار که عالیه

خوشحالي كوچيك و بزرگ من امروز اين بود كه صبح همسرم مثل روزاي ديگه سر كار نبود، بچه  كه بيدار شد ...

وای یعنی بهترین حس دنیاس شوهرت باشه و خودتم فارغ از کار عالیههههه