2777
2789

من وسواسم‌الان ب شوهرم گفتم از بیرون اومده پاهاشو خوب بشوره لج کرد تمیز نشست.الان کلا فکرم پیش کار اونه.فکر میکنم با پاهای خیسش همه جا رو نجس کرده.جیغ جیغ کردم گلوم درد گرفت😭😭😭کاش نمیگفتم بشوره لااقل خشک بود

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲
فکر ی گناه داره اذیتم میکنه  هی میگه بیا منو انجام بده😡😒☹😣

فهمیدم..خخخخخخ

توکه رفتی من دق کردم،دوسه شبم هق هق کردم،اینقده ازعشق خوندم،که همروعاشق کردم،چرامنو ول کردی،چرادل دل کردی،چراغمواحساسو،یهویی باطل کردی..مهدی احمدوند..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به اینکه توی زندگی هیچ راهی برام نمونده،مثل اسیری هستم با این فرق که اون اسیر میدونه کی و چجوری ازاد میشه

به تلاشهای که کردم  به تلاشهای که با  ذره ذره وجودم کردم

جن نیاد یه وقت سراغت😂  من یه خاطره از این برق دارم ولی میترسم بگم😅

خیلی نامردی ، خداییش اندازه ای خواستی منو برسونی همین الان برق اومد 😂😂

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
چرا بهم پیام نمیده😢 بهم گفت برمیگرده

برمیگرده بیخیالش شو برمیگرده من از بس که بی احساس و بیخیالم اصن بعد یکم وقت یه روز دیدم پی ام داده بخدا اول بار اصن یادم نبود قراره برگرده😂 که بعدم قبول نکردم الان دوباره امشب اومده بود منت کشی ......و اینکه الان دقیقا دارم به همین فک نیکنم که چیکار کنم 🤔

به خوابی که الان دیدم و از خواب پریدم

خواب دیدم شوهرم دستش چنتا کاغذ پاره هست و من از دستش گرفتم روی یکی از کاغذا اسم یه دختری بود که نوشته بود میر دوست دارم

ینی شوهرم نوشته بود 

دید خوندمش به زور میخواست بگیره که منم نمیدادم و میگفتم اون دختره کیه با لگد توخواب زدم به شوهرم

واقعی خورد بهش و از خواب پریدم 

میخواستم بیدارش کنم بهش بگم

خوب سد اینجاگفتم خفه میشدم😑😑😑این چه خوابیه