2777
2789
عنوان

سفر با کدوم قطار به مشهد خوبه ؟

16350 بازدید | 36 پست

سلام دخترا هفته دیگه قصد سفر به مشهدو داریم همیشه با هواپیما میرفتیم ولی هم گرون شده و هم ترسناک 

کیا تجربه سفر با قطار به مشهدو دارن 

من میخوام بیزینس فدک رو بگیرم ولی سایت علی بابا رفتم تهران به مشهد ۱۳۰ بود از اونجا به تهران ۱۵۰ خیلی تعجب کردم که چرا گرونتر بود 

درضمن من بیشتر ترجیح میدم که برم بلیطو بخرم اینترنتی دوست ندارم لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم لطف کنه در ضمن یه سرشو با قطار دیگه ای اگه خوب باشه هم میریم به جز فدک پیشاپیش ممنونم ازتون 

اتفاقا یه راهی داره که قانون منده.یعنی چندساله که این طرحو گذاشتن.

فقط اگه رفتین زیارتو مهمون سفره خونه حضرت شدید.منم خیلی دعا کنید که قسمتم بشه با خانوادم برم

یه سایتی هست به اسم سایت رضوان.که ثبت نام اینترنتی میکنه برای غذای حضرت.فقط روزیکه وارد سایت میشی برا ثبت نام حتما باید توی یکی از صحن ها باشید.البته قرعه کشی میکنند اما اون چند روز که هستید امتحان کنید.شانسش خیلی بالاست.

التماس دعا

نمیخواد هر روز بگی دوست دارم، یه بار بگو ولی صد بار ثابتش کن!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از اهواز به مشهد و از تهران به مشهد زیاد سفر میکنم..چون خانوادم اهوازن و خودم مشهد.قطار فدک عالیه شک نکن.ینی به نسبت بقیه قطارا کیفیتش خوبه.و همیشه هم اینترنتی میخرم تاحالا مشکلی نبوده.

ما پارسال از تهران با قطار بین راهی تبریز -مشهد  رفتیم،تهران سوار شدیم اسم قطارش خلیج فارس بود،خوبیش برا این بود که بهمون کارت دعوت آشپزخونه امام رضا رو دادن

بلندترین ارتفاع برای سقوط افتادن از چشم امام زمان است
ما پارسال از تهران با قطار بین راهی تبریز -مشهد  رفتیم،تهران سوار شدیم اسم قطارش خلیج فارس بود، ...

راستی یه چیزی یکی از دوستانم تو ایستنا گرام رفته بود واز همین کارتها بهشون داده بودن من دیدم که غذاها با کیفیت بود جدا از بحث معنوی من فکر میکردم که مثل نذری های عادیه چند بار بهمون داده بودن و ما نرفته بودیم 

من از اهواز به مشهد و از تهران به مشهد زیاد سفر میکنم..چون خانوادم اهوازن و خودم مشهد.قطار فدک عالیه ...

از کجا میخری ؟ کدوم  سایت ؟ بعد میدونی چرا برگشتشو گرون تر زده ؟ مگه همون راه نیست ؟ بعدم بیزینس و ویژه باهم فرق دارن ؟ من هر چی سرچ کردم فقط ویژه یه فرش قرمز بیشتر داشت 🤣

فدک و نور خوبن من هفته دیگه دارم با پرستو میرم بار اوله با این قطار میرم امیدوارم خوب باشه

و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب
اتفاقا نورو منم شنیده بودم ولی نه تو سایت علی بابا بود نه اپ شما از کجا بلیطشو گرفتی ؟

شوهرم اینترنتی گرفته بودتواینترنت بزنیدنورالرضا ببینیدچی میاره براتون

واسه سالم بدنیااومدن نی نی یه صلوات میفرستین😘😘😘خیلی منتظرش بودم