2777
2789
اول ابشو میچلوندی خیس خیس پهن کردی؟ 😐

اون طور بهتره چروک نمیشه

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای نه بخدا سرکاری نیستم خوصله زیاد اب و تاپ دادن به توضیحاتمو ندارم خیلی با این حرفت ناراحتم کر ...

معذرت میخوام.

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    

شرمنده هم شوهرت هم مادرش مشکل دارن؟

میگم شاید تو مشکل تو داری؟ هان؟

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

بعد چندین ماه به اصرار شوهرم و‌ با نارضایتی کامل حرف شوهرمو قبول کردم و گفتم باشه از قبل باهاش هماهنگ کن و بگو که میریم و‌اینم بگو‌دیکه گذشته رو فراموش کنه و دنبال یه سری حرف و خراب کردن زندگی پسرش نباشه خلاصه اینکه سنگامو باهاش وا کندم و شوهرم گفت باشه و خیالت راحت

الان بقیه رو‌هم میزارم

ی اشنایی داشتیم مادر وشوهر و عروس هر روز هر روز باهم دعوا این واسه اون تو قیافه اون واسه این اون هرجا مینشست حرفش بدگویی از این بود اینم از اون بیچاره پسره گیر کرده بود وسط ب هیچ صراطیم مستقیم نبودن دوتا بچه داشتن اخرش دور از جون همه شوهره تصادف کرد چند روزی تو کما بود اخرشم فاتحه😔😔مادرشوهره و عروسه راحت شدن😒😒بعد چند وقتم عروسه رفت شوهر کرد این وسط فقط بچه ها سوختن😔😔😔