2777
2789

سلام دخترم شش ماهشه مدام گریه میکنه بزور بهش شیر میدم از ماه پیش تا الان دویست  گرم زیاد کرده 😭😭😭😭 کلا حالم داغونه ، دکترم زیاد بردمش کارم شده غصه خوردن

💖💖💖 الهم صل علی سیدنا محمد و علی آله و صحبه و سلم 💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیل گریه را پیدا کنید.گرمشه.سردش.پاهاش سوخته.دل درد داره؟گریه هاش چه جوریه وقتی گریه میکنه دستاش و ...

همیشه گریه میکنه بیشتر موقع خوابیدنش ، همیشه با دستاش صورتشو گوشاشو میخارونه تا الانم پاهاش نسوخته

پسر من ۴ماه و ۲۰ روزشه. فوق العاده غرغرو و بهونه گیره.فقط توی خاب شیر میخوره و وزن گیریش افتضاحه. من دلیل گریه هاشو فهمیدم. خونه رو دوست نداره. عصرا میبرمش با کالسکه بیرون. یکم بهتر از قبله

دکترش گف بچه ها ک بزدگ میشن توقع توجه و نوازش دارن. دگ نباید فک کنید غذاشونو بخورن و بخابن و کاری ب جایی نداشته باشن

پسر من ۴ماه و ۲۰ روزشه. فوق العاده غرغرو و بهونه گیره.فقط توی خاب شیر میخوره و وزن گیریش افتضاحه. من ...

من دیگه جونی برام نمونده دوقلوان خیییلی سختمه

همیشه گریه میکنه بیشتر موقع خوابیدنش ، همیشه با دستاش صورتشو گوشاشو میخارونه تا الانم پاهاش نسوخته

دست بزن به گوشش و یکم ماساژ بده ببین گوشش دردنمیکنه..

شاید هم شیرت سیرش نمیکنه

تیکر تولد یکسالگی دخترم  
من دیگه جونی برام نمونده دوقلوان خیییلی سختمه

آخی دوقلو ک خیلی سخته. کاش پرستار بگیری

من شوهرم ی روز کامل خونه نیسا. روزی ک هس صبحا ی ساعت میبرتش بیرون عصرا هم ی ساعت. معمولا خونه خودم نیستم میرم پیش مامانم ک کمکم کنن

شاید دارن دندون در میارن

دست بزن به گوشش و یکم ماساژ بده ببین گوشش دردنمیکنه.. شاید هم شیرت سیرش نمیکنه

شیرخشکیه اصلا لب نمیزنه

آخی دوقلو ک خیلی سخته. کاش پرستار بگیری من شوهرم ی روز کامل خونه نیسا. روزی ک هس صبحا ی ساعت میبرتش ...

من مامانم ازم خیلی دوره 😭😭😭😭 کاش تو یه شهر بودیم