2777
2789

میخوام برای تعیین جنسیت انجامش بدم هزینه ش الان چقدر کیا انجام دادن؟با اولین بار چقدر امکانش هست بگیره؟

میشه برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید ممنون🙌🙌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیمارستان‌دولتی به من گفتن با دارو تقریبا سیصد میشه شاید باسونو و ویزیت تا چهارصد هم بره ماه بعد بای ...

مگه دولتی هم انجام میدن؟فرقی با خصوصی داره؟یعنی مثل همون جواب میده؟شما چندماه اقدامی مشکلتون چیه عزیزم؟

عزیزم باید خودمون بریم درخواست بدیم یا حتما پزشک تشخیص بده؟

من پزشکم تشخیص آی وی اف دادن ولی گفت میتونید به درخواست خودتون یک بار آی یو آی رو هم امتحان کنید.اگه خودتون بگید فکر نکنم پزشکتون مانع شن

بیمارستان‌دولتی به من گفتن با دارو تقریبا سیصد میشه شاید باسونو و ویزیت تا چهارصد هم بره ماه بعد بای ...

با چه بیمه ای؟

من دوماه پیش iuiکردم 

Iuiمعمولی بیمارستان خصوصی 500شد 

البته به جز داروهاش 

داروهاش نزدیک 1وخورده ای شد.

متاسفانه نتیجه نگرفتم.

انشاالله شمابگیری

😂😂😂😂😂😂😂😂بخند دنیا به روت بخنده😂🤣
مگه دولتی هم انجام میدن؟فرقی با خصوصی داره؟یعنی مثل همون جواب میده؟شما چندماه اقدامی مشکلتون چیه عزی ...

بله همون پزشک تو دولتی هم انجام میده 

به گفته خودشون که فرقی نمیکنه تفاوتشون تو شلوغی و وقت گیر بودنش ممکنه باشه

تنبلی تخمدان و پلیکیستیک

تعداد کم اسپرم همسرم

تقریبا دو یا سه سال 

برای فرزند دومم اقدامم

من پزشکم تشخیص آی وی اف دادن ولی گفت میتونید به درخواست خودتون یک بار آی یو آی رو هم امتحان کنید.اگه ...

ممنون عزیزم

ببخشید باید برم پیش متخصص و بگم برام بنویسه برم بیمارستان یا مستقیم برم بیمارستان؟

من دوماه پیش iuiکردم  Iuiمعمولی بیمارستان خصوصی 500شد  البته به جز داروهاش  داروها ...

من شنیدم هزینهش یک و دویست بوده یعنی شما یکو هفتصد دادی؟منظور از ای یو ای معمولی چیه؟مگه نوع دیگه ای داره؟

من شنیدم هزینهش یک و دویست بوده یعنی شما یکو هفتصد دادی؟منظور از ای یو ای معمولی چیه؟مگه نوع دیگه ای ...

منظورم اینه iuiتعیین جنسیت نبود 

معمولی بود

آهان پس هزینه تعیین جنسیتش و کسی نمیدونه؟

دکتر به من گفت600میشه تعیین جنسیت.

البته همه اینا بجز هزینه داروهات میشه 

یعنی فقط دکتر و بیمارستان600میگیرن که انجام بدن.