2777
2789

لکه بینی داشتم پریروز دیشب اومدم زایشگاه ماما گفت چون شکم درد و کمردرد داری بستری شو

بدن درد شدید داشتم توعمرم اینجوری نبودم.

از صبح تهوع کم داشتم که به مرور زیاد شد جوری که دیشب از۱تا۵

۱۰بار بالا اوردم و جونم گرفته شد 

ماما میگه ۶هفته ای ولی خودم حس میکنم کمتره رفتم سونو گفت دیده نمیشه

نگه داشتن میگن خارج رحمه شاید 

از دیشب خودمو فش میدم که باردار شدم 

تهوع دل درد کمردرد درد معده لکه بینی

حالا هم که اینجوری میگن

هم تختیم زایمان داره میگه صبر کن بمنم گفتن پوچه دوهفته بعد گفتن نه قلب داره

کسی اینجوری بوده؟

بیشتر از همه ویار اذیتم میکنه نمیتونم چیزی بخورم معدم درد گرفته😢😢

فرشته کوچولوی من خیلی زود از پیشم رفتی😔

اگه ویار داری سالمه نگران نباش

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من تا نه هفته هيچ كدوم از علايم الانه شمارو نداشتم.فقط يكم صبحا حالت تهوع داشتم و دوبارم استفراغ كردم.منم بارداري پوچ داشتم و سقط كردم

خدايا بس نيست انتظار؟من درعذابم🔥ارامشت كي نصيبم ميشود؟🌞🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الان برای چی بستریت کردن احتمال خارج رحمی یا جلوگیری از لک بینی؟میخوام بدونم توهفته ۶دکتر چه تجویزی میکنه.اخه من تازه ای وی افم مثبت شده لک دارم.غیر پرورسترون درمان دیگهی داره.فکر میکنم زیر۳ماه فقط همینه درمانش و نیاز به دکتر ندارم کسی کمک کنه

خارج رحمی با تشکیل نشدن قلب فرق داره 

اگه ان شااله خارج رحمی نبود صبر کن خیلی بوده دیر قلب تشکیل شده

ویار منم دارم حالت تهوع وبیزاری از هر غدایی و ...باید تحمل کرد استراحت مطلقم هستم

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

عزیزم من الان 13 هفتم

به حدی ویار دارم ک یک شب درمیون میرم بیمارستان

روزی 7_8 بار راااااحت.... 

ویار نشونه بارداری سالمه

وقتی میرم پاروشویی به نی نی میگم تو غصه نخوریا😍 

اشکال نداره من تحمل میکنم تو فقط خوب باش

فک کن یه جابرم دم به دقیقه به همسرم میگم بزنه کنار برا تهوع

انقدر داغونم😂

من میتونم دنیامو تغییر بدم...  
عزیزم من الان 13 هفتم به حدی ویار دارم ک یک شب درمیون میرم بیمارستان روزی 7_8 بار راااااحت....&nbs ...

چ طاقتی داری منکه مردم و زنده شدم انقد بالا اوردم و عوق زدم

بیمارستان بری میگن بستری شو. حتما برو یه سونو واژینال بده. چون دقیق تره و زودتر دیده میشه.منم لکه بینی داشتم دکتر بیمارستان گفت احتمال خارج رحمیه اما دکتر خودم واژینال کرد تو 6 هفته قلبشم دید و گفت سالمه

عشق مامان بی صبرانه منتظرم بیای و ارام جانم بشی نفس مامان.برای پسرم و خودم دعا کنید.
عزیزم الان برای چی بستریت کردن احتمال خارج رحمی یا جلوگیری از لک بینی؟میخوام بدونم توهفته ۶دکتر چه ت ...

نمیگن دعوا دارن هرکدوم یچیز میگن

عزیزم منم ویار سخت داشتم ۷ کیلو کم کرذم ولی همش گذشت ۱۵ هفته دیگه ویارم شدیدن رفت الانم حالت تخوع دارم اما قابله تحمله 

نگران نباش ۶ هفته زوده 

چه بركتي دارد دوست داشتنت خدااا...💓

استارجان كدوم بيمارستان رفتي؟

منم لك و خونريزي زياد داشتم اما بستريم نكردن و گفتن فقط ساك خالي ديده ميشه همون هفته ي پنج يا شش كه بودم 

ولي سه روز بعد رفتم سونو واژينال و خداروشكر كه نينيم سالم بود و ويار هم دارم حالت تهوع 

و تو اون هفته ها درد هم خيلي داشتم فرداش كه زنگ زدم به دكترم گفت روزي دوتا شياف صبح و شب بزارم 

الكي اونجا نگهت ندارن كاش به دكترت بگي 

و نترس اينا كه بهت گفتن در حد حدس و گمانه 

قوي باش 

خدا نينيتو حفظ كنه عزيزم