2777
2789
تو از محتکرینی! شرم بر تو باد...برمادرشوهرتم باد 😅😅😅

عزیزم پارسال 10تا بهم داد امسال دیگه نیست اگرم هست گرونه مادر شوهرم هم از قدیم خودش رب درست میکنه تا الان....امسال تنبلی کرد رب نگرف....قیمتش رفت تا جیپ روحانی

من مامانم رب درس میکنه.پارسال کیلویی فک کنم ۸۰۰ خرید گوجه رو.رب رو هم کیلویی ۱۰ تومن میفروخت.

امسال چندروز پیش خرید کیلویی ۲ تومن.

دیروز رفت شده بود ۲۷۰۰😐

تیکر رسمی شدن عشقمونه❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نخریدم فقط یه بار رفتم نیم کیلو گوشت خریدم اونم مجبوری واسه مهمون. نمیخرم مگه عقلم کمه؟؟؟؟گشنه ...

بحث رژیم و لاغری با نخریدن اجباری فرق داره ، اولی باکلاس دومی فقره 

منه حامله چکار کنم😭

عزیزکم.....تو بخر به مقدار کم برای استفادت....خودت بخور بذار شوهرت گشنه بمونه😅😅😅بگو گرونه واسه تو خوب نیست نمیسازه بهت

هرچقدرم که صبور باشی....شب موقع خواب تازه داستان شروع میشه......
بحث رژیم و لاغری با نخریدن اجباری فرق داره ، اولی باکلاس دومی فقره 

عزیزم تو ایران نخریدن اجباری وجود خارجی نداره.برعکسه تا میگن نخرید همه میریزن میخرن!

ما مجبوریم بگیم لاغری بلکه ملت انگیزه بگیرن

به همین خیال باش من میترکونمت با رب نخریدن

عزیزم تو نمیخری و دو سه تا از دوستات😏😏😏

تا یخورده گرون کنیم ملت همچیییین میریزن میخرن😏😏😏

عزیزم پارسال 10تا بهم داد امسال دیگه نیست اگرم هست گرونه مادر شوهرم هم از قدیم خودش رب درست میکنه تا ...

شوخی کردم گلم!

رقابت پوشک با موشک😅😅😅

حالام رقابت رب با پوشک😆😆😆

بچه ها خبر دارین تو چه دنیای کثیفی زندگی میکنیم؟؟؟

از حرصم میخندم.....حالم داره بهم میخوره از خودم و این زندگیای مسخرمون ک باید حسرت رب بمونه ب دلمون....واقعا دلم فقط برای بچه ها و خانومای باردار میسوزه!خودمون ک دیگه ب جهنم اسفل السافلین