2777
2789
عنوان

گفتن زندگی شخصی

1072 بازدید | 21 پست

سلام ...من یه سوال دارم...در واقع یه عذاب وجدان در مقابل همسرم که خیلی دوستش دارم و نمیخام شخصیتشو خورد کنم ولی بعضی وقتا با بی فکری احساس میکنم مردم رو اونطور که شایسته نیست مورد بحث قرار میدم و تصمیمات شخصی  زندگیم رو به دیگران میگم،وازین بابت بلافاصله پشیمان میشم،به طور مثال همین آخریش این بود که یکی از اقوام در مورد بچه دار شدنمون  پرسید و من هم آنچه تو دلم و ذهنم بود رو به زبون آوردم،اینکه من بچه میخام ولی همسرم گُنده شده ولی فکر میکنه هنوز بچه هست و نمیخاد بچه دار شیم...!حالا دو تا موضوع منو از خودم ناراحت میکنه،یکی اینکه چرا من این موضوع شخصی رو اینقدر راحت در اختیار غریبه ها و اطرافیان گذاشتم ،و دیگری اینکه چرا شخصیت همسرم رو که اینقدر دوستش دارم با این حرفم پایین آوردم...!

حالا چیکار کنم که این قضیه رو درست کنم و یا چیکار نکنم...

عذاب وجدان دارم در قبال همسرم.

ما پنج ساله ازدواج کردیم و سه ساله زیر یه سقف داریم زندگی میکنیم

کاش تورو از روز اول مث امروز میشناختم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری نمی تونی بکنی 

میگن وقتی سینه ی خودت رازت رو نگه نمیداره 

انتظار نداشته باش سینه ی یکی دیگه محرم اسرارت باشه.

دیگه هیچ جا نگو.

کسی هم پرسید منکر شو بگو همچین چیزی نیست

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

وقتی میخوای مسائل شخصیتو به کسی بگی،یادت باشه ممکنه اون بره جار زنه و یا بعدا علیه خودت سواستفاده کنه

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

خب جواب های سربالا بده.ی مدت تمرین کن عادتت میشه.و ب این فکر کن ک اگه همسرت بفهمه همچین چیزی پشتش گفتی؟یا اگه همسرت اینطور پشت سرت حرف بزنه؟

فقط تمرین کن.جاری من هییییییچی از زندگی خصوصیش بروز نمیده هیییچیییی.همه ام فک میکنن ک خوشبخت عالمه.

مثلا اگه ازش بپرسن چرا بچه دار نمیشین؟فقط میگه تا ببینیم چی پیش میاد!به همین آسونی دهن طرفو میبنده!

هرچقدرم که صبور باشی....شب موقع خواب تازه داستان شروع میشه......
سعی کن درد دل هات رو همیشه با یک نفر انجام‌بدی اینجوری ذهنت و دلت شرطی میشه و بقیه رو غریبه میدونی&n ...

بله درسته...به نظرت الان که گفتم میشه درستش کرد یا زمان میبره...دیگه تو فامیل همه فهمیدن که بین منو همسرم اختلاف نظر هست...!

خب جواب های سربالا بده.ی مدت تمرین کن عادتت میشه.و ب این فکر کن ک اگه همسرت بفهمه همچین چیزی پشتش گف ...

بله درسته ازین آدما من هم زیاد دیدم،اتفاقا به همچین تیپ شخصیتی گفتم...اشکالم اینه که زود صمیمی میشم و خط قرمزها رو فراموش میکنم. 

حالا هرچی دلم میخاد حریم خصوصی مو سرسخت حفظ کنم و نم پس نیارم،،،وقتی فکر میکنم به تضاد خواسته و رفتارم بیشتر از خودم ناراحت میشم...😑😞