2777
2789
عنوان

مامانهای با تحربه لطفا بیایید

99 بازدید | 14 پست

پسرم دو سال نیمشه از دو ماه پیش یه سرما خوردگی شدید همراه تب بالا داشت که دوهفته طول کشید تا خوب بشه یه یک هفته ای خوب بود دوباره بعد یک هفته سرفه کرد و گلوش قرمز شد دوباره کلی دارو خورد و خوب شد دو هفته خوب بود بعد شروع کرد به تک سرفه کردن . هیچ علایم مریصی نداره الان ۵ روزه سرفه میکنه اونم خلط دار یکمم گلوش قرمز ه بخدا دیگه ننیدونم چیکار کنم . ۵ تا دکتر بردم توی این دوماه . هرکی یه چیز گفت . رفتم از سینه و لوزه اش عکس بگیرم اینقدر تکون خرد که عکسش خراب شد. 

میخواستم ببینم کسی این مدلی تحربه ای داره که متو راهنمایی کنه واقعا موندم چیکار کنم .

الان فقط هر از گاهی سرفهای خلط دار میکنه مخصوصا صبحها که از خواب بیدار میشه

سرفه زمان میبره تا خوب بشه اگه میخوری نشاسته توآب ولرم بده بخوره یا فرنی شربت های گیاهی هم اگه بتونه و ازنظر سن اشکال نداشته باشه خیلی خیلی خوبه فکنم توسیان باشه شربت گیاهی سرفه و خلط اور من دخترم خوب نمیشد چندبار خورد خوب شد کمی بدمزه س اما خوبه 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
سرفه زمان میبره تا خوب بشه اگه میخوری نشاسته توآب ولرم بده بخوره یا فرنی شربت های گیاهی هم اگه بتونه ...

والله شربت دیفن هیدرامین ، توسیان ، کاف استاپ ، دینه هنه رو خورده اصلا تاثیری نداره .

گفتن آلرژی چند روز سیتریزن خورد باز هم تاثیر نداره 

دختر شما چند روز شربت سرفه خورد ؟؟

میدونی آخه مدام سرفه نداره . یهو سرفه میکنه . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرفه زمان میبره تا خوب بشه اگه میخوری نشاسته توآب ولرم بده بخوره یا فرنی شربت های گیاهی هم اگه بتونه ...

سرفهای خودش خلط داره . اصلا انگار کلا پشت حلقش ترشح داره

والله شربت دیفن هیدرامین ، توسیان ، کاف استاپ ، دینه هنه رو خورده اصلا تاثیری نداره . گفتن آل ...

7 روز دادم دخترم 10 سالشه ،شربت سفالکسین هم داشت اونم 7 روز ،اما سرفه هاش همینجور قطع نمیشد سینه ش خلط داشت ،

باید خیلی رعایت کنی غذا های تند و چرب پرهیز کنه تنقلات تا خوب بشه سرفه نکنه شربتت چرک خشک کن چندروز دادی دوره ش کامل شد ؟

باید خیلی رعایت کنی غذا های تند و چرب پرهیز کنه تنقلات تا خوب بشه سرفه نکنه شربتت چرک خشک کن چندروز ...

سری اول بهش آموکسی کلاو ۴۵۷ دادن یک هفته خورد سری دوم خودم دیدم بعد چند روز سرفه هاش خوب نشده بهش ۳ روز دادم بعد دوروز پیش مادرم بود مرتب بهش نداد .  الانم که انتی بیوتیک ندادم . یعنی به نظرت عفونی هست ؟،

7 روز دادم دخترم 10 سالشه ،شربت سفالکسین هم داشت اونم 7 روز ،اما سرفه هاش همینجور قطع نمیشد سینه ش خ ...

بعد ۷ روز خوب شد ؟؟ پسرم دو بار آنای بیوتیک خورد خیلی ضعیف شد 😳

اگه ابریزس بینی  و گلو درد نداره عفونی نیس ،آب لیمو عسل خوبه بااب ولرم بده بخوره خوب میشه نگران نباش دخترمنم خوب نشد چقدر طول کشید بعدش سرفه ها خشک شد تا کم کم بهتر شد 

بعد ۷ روز خوب شد ؟؟ پسرم دو بار آنای بیوتیک خورد خیلی ضعیف شد 😳

آنتی بیوتیک هم خیلی خوب نیس برای بچه ها 

اگه ابریزس بینی  و گلو درد نداره عفونی نیس ،آب لیمو عسل خوبه بااب ولرم بده بخوره خوب میشه نگران ...

آبریزش بینی نداره گلوش ته حلقش یکم قرمزه فقط ازش میپرسم گلوو درد میکنه یا میسوزه میگه نه . 

باشه عزیزم حتما خیلی ممنونم که جواب دادی ❤❤