2777
2789
عنوان

پسر کلاس اولی من

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 39 پست
دختر منم كلاس اوليه گفتن ٨ تا ١٠ بيان يه جشن كوچولو داريم

میشه راهنمایی کنین بگین فردا تو کیفش چه وسیله هایی بذارم.چون لوازم تحریرشو کلی خریدم نمیدونم چه چیزایی باید باشه برای روز اول

🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه نرفت.چون اسباب کشی کردیم رفتیم خونه خودمون دیگه پیش دبستانی بهش دور شد.از طرفی آبان پارسال من بار ...

وای چه بد کاش هرجور بود فرستاده بودیش براش سرویس میگرفتی خب. خیلی چیزا تو پیش دبستانی بشون یاد میدن الان همکلاسیهاش یه قدم از بچتون جلوترن

میشه راهنمایی کنین بگین فردا تو کیفش چه وسیله هایی بذارم.چون لوازم تحریرشو کلی خریدم نمیدونم چه چیزا ...

من از مدير پرسيدم گفتن فردا چيزي نميخواد بياره چون جشنه

كيف خالي با چندتا خوراكي براش ميذارم كه گرسنه نمونه

وای چه بد کاش هرجور بود فرستاده بودیش براش سرویس میگرفتی خب. خیلی چیزا تو پیش دبستانی بشون یاد میدن ...

نه نه اصلأ.پسر همسایمون رفته پیش دبستانی حتی نمیتونه رنگهارو تشخیص بده.مربع رو از لوزی نمیتونه تشخیص بده.درسته پسر من نرفته پیش دبستانی اما بعد از سقطم براش کتابای پیش دبستانی رو گرفتم باهاش کار کردم.حتی کتابای کلاس اول برادر زادمو گرفتم تو تابستون باهاش کار کردم الان یه قدمم از بچه های دیگه جلوتره.فقط نگرانیم از مریضیشه .بیرون روی داره دارو میخوره

🌹

میشه راهنمایی کنین بگین فردا تو کیفش چه وسیله هایی بذارم.چون لوازم تحریرشو کلی خریدم نمیدونم چه چیزا ...

عزیزم ،پسر منم انشاا...فردا میره مدرسه ،کلاس اول .منم مثل شما پر از استرس هستم ،ولی سپردمش دست خدا.اینجوری دلم آرومه

عزیزم ،پسر منم انشاا...فردا میره مدرسه ،کلاس اول .منم مثل شما پر از استرس هستم ،ولی سپردمش دست خدا.ا ...

به سلامتی گلم.من بیشتر از حالش که زیاد خوب نیس نگرانم.امیدوارم مشکلی براش پیش نیاد

🌹

امروز هر چی که به بهبودیش کمک میکنه بده ،انشاا... فردا مشکلی پیش نمیاد چون فردا زمان کمتری مدرسه هست ...

بله درسته.منو پسرمم بهم وابسته ایم  توکل برخدا.اما سعی میکنم بعدازینکه کلاس ها مشخص شد و معلمشون مشخص شد بیارمش خونه

🌹

پسر منم پیش دبستانیه وگفتن فردا ساعت 10 بیان جشن دارن کلاس اولی ها هم با اون هاست جشنشون.اولیا هم گفتن فردا میتونن باشن

شروع رژیم ۱۹دی .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۶۲ .....وزن کنونی ۶۷...میخوام تا