2777
2789
عنوان

دعوا شد

192 بازدید | 7 پست

جاری بیشعورم تیکه انداخت برادرا دعوا افتادن حالا با وجود مقصربودنش همه پشت اون دراومدن انگار که شوهر من سرراهی در صورتی که از نظر شباهت شوهر اونه که اصلا شبیه هیچ کدوم از اعضای خونواده نیست علنی هم بهمون گفتن دیگه نیاین اینجا اما من حریف همسرم نمیشم به نظرتون چیکار کنم که حداقل وابستگی به خونوادش کمتر بشه😐😐😐😐

تست و ازمایش من بعد ۳سال به اراده خدای مهربون مثبت شد برام دعا کنید دوستان گلم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اون برادرشوهرم اعتیاد داره چنددفعه بردنش برا ترک چند بارم ما پول دادیم بخدا الان همسرم فهمیده که مادرش فرق میزاره به خاطر همین دیگه کمک مالی نمیده بهشون بیشتر از این جاری میسوزه

خوش به حالت که شوهرت سرت غیرت داره  من که خونه مادرشوهرم خودم باید از خودم دفاع کنم شوهرم مثل ...

‌                                                                                شوهر من میگه تو حرف نزن بزار خودم دفاع کنم ازت اگر تو چیزی بگی میگن زنش گفته امروزم من هیچی نگفتم ولی مقصر شدم باز

اگر شماها مشکلی  اینجوری داشتین راهنماییم کنین بخدا انقدر گریه کردم بهم فحش ناموسی داد جلو جمع ولی انگار بقیه فقط حق رو به اون میدن منم گفتم فقط واگذار میکنم به خدا که خدا ابروشونو ببره