2777
2789
عنوان

فولیک اسید ۵

1265 بازدید | 37 پست

سلام خانما کسی فولیک اسید ۵ خورده توی بارداری؟اگه آره تا هفته ی چند خورده؟

من چون قبل از بارداری نخورده بودم دکترم ۵رو تجویز کردن 

سابقه ی سقط و ازدواج فامیلی هم ندارم دلیلشون فقط همین بود ک قبلش مصرف نکردی

من اول هفته ی ۱۸ هستم هنوز دارم میخورم فردا نوبت دکتر دارم خیلیا میگن اضافیش دفع میشه ولی میگم یه وقت ضرر نداشته باشه چون دُز بالا تجویز کرده 

کسی تجربه داره؟

خدایا معجزه ات رو به سلامت بزار توی بغلم🙏👪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا 18 خوردم هفته پیش دکتر قطع کرد و مکملای دیگه داد

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
من تا 18 خوردم هفته پیش دکتر قطع کرد و مکملای دیگه داد

منم تا هفته ۱۲ بعد دکتر دیگه فولیک اسید و قطع کرد جاش کلسیم

اهن

ویتامین د۳

و یک قرص همه ویتامین ها باهمو بهم داد

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 

من فقط تا فهمیدم حاملم تا تشکیل قلب خوردم

بعدش دکترن فمیبیون داد دیگع اونو نخوردم

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
من تا اخرش خوردم همين ٥ رو ضرري نداره

سلام خانومی

شما مطمئنی که تا آخرش ۵ خوردید؟ آخه دکترم به منم گفته باید چون مینور هستی تا آخرش ۵ بخوری. فیفول هم که میخورم دیگه میترسم زیادی بشه. شما فیفول یا مولتی ویتامین دیگه مصرف نمیکردید؟