2777
2789

من واقعا نمیدونم چطوری باید پول بگیرم .هر موقع میگم میگه همه چیز که خودم برات میخرم ولی یعنی نباید هیچ وقت پول توی کیف آدم باشه.گاهی بیرون میرم دوست دارم خودم یک دفعه یه چیزی دیدم و بخرم ولی باید منتظر بشم تا با هم بریم بیرون که تااون موقع هم دیگه از خریدش پشیمون میشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ماهیانه ۲۵۰ میریزه کارتم  

هفته ۲۰تومنم تو قلک میده بریزم خودشم میبینه پس انداز میکنم پولا رو هرچی هم بخرم میخره ماهیانه رو هم جم میکنم یا خودم تنهایی بیرون  رفتنی از چیزی خوشم بیاد میگیرم

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

از اول ازدواج هرجور باشی مردا عادت میکنن من از اول یه مبلغی میگرفتم ولی بعضی خانومام مث شمان 

بهش بگو هرماه یه مقدار بهم بده بگو میرم بیرون واس کرایه یا یه خرجایی ک میشه و غیره باید پول دستم باشه

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

بهش بگو می‌دونم هرچی بخوام برام زحمت می‌کشی و میگیری اما واسه احتیاط پول تو کیف آدم باشه بهتره یهو یجا میرم مث تو اتوبوس پام میخوره ب سطل ماست یکی می‌ریزه باید پول داشته باشم بهش بدم یا نه،این مثالارو بزن اسم خرید نیار ک مثلاً شاید بخوام یچیزی واس خودم بخرم، آخه بعضی از مردا حساس تر میشن و پول نمیدن، شماره کارتتو بهش بده تا ماه تا ماه یخورده پول بریزه برات، میتونی اسمشو بذاری ک مثلاً میخوای جمع کنی برای خودتون

Your smile is more beautiful than everything for me❤️

یبار رفتم جایی یکی از دوستان ازم پول قرض خاست پنج تومن نداشتم بدم اوایل ازدواجم بود اومدم خونه ناراحت براش توضیح دادم که خیلی خجالت کشیدم تو کیفم پول نداشتم از اون به بعد خودش میبره پول میزاره تو کیفم نه سال از اون موقع میگزره

بهش بگو نیازه باید بده من ماهانه نزدیک 500میریزه حسابم برای خرجای شخصی ام لوازم آرایشی یا بیرون برم چیزی بخوام برای خودم اگر چیزی برای خونه یا پسرم بگیرم جدا دوباره پولش و میده

من فکر میکنم اگه ازدواج کنم هیچوقت نتونم بگم پول بده

انگار یه جوری غرورم نمیزاره😅

واسه همینم دارم درسمو میخونم که همیشه دستم تو جیب خودم باشه

عُمرِ گران میگذرد خواهی نخواهی🎵سعی برآن کن نرود رو به تباهی🎵مطلب دل را طلب از سوی خدا کن🎵زان که بُوَد رحمتِ او لایَتَناهی😊