2777
2789

هركي ي تيكه از شعر و ترانه اي ك تو دلش هستش و زمزمه ميكنه رو بنويسه

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

زندگي ي بازيه

كيييييي از عمرش راضيههههه

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگي ي بازيه كيييييي از عمرش راضيههههه

وقتی رسید آهو هنوز نفس داشت

داشت هنوزم بره هاشو میلیسید

وقتی رسید قلبی هنوز طپش داشت

اما اونم چشمه ای بود که خشکید

وقتی رسید وقتی رسید،که میدید

جون تو تن ها ،خون تو رگها می ما سید

دلتنگم،دلتنگم دلتنگ از این دیدار

عاشششششق این ترانه ام

زندگي ي بازيه كيييييي از عمرش راضيههههه

دنیا, دنیا اه ازجور دنیا 

دنیا, دنیا خستم ازاین دنیا 

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 

تو اون شام مهتاب كنارم نشستي

عجب شششاخه گل وار ب پايم شكستي

قلم زد نگاهت ب نقش افريني ك صورت گري را نبود اين چنيييني

تو دونسته بودي چ خوش باورم من شكفتي وًگفتي از عشق پرپرم من ...😔😔😔😔

هم نامهربونه😒 هم افت جونه😒 هم با ديگرونه😡 هم قدرم ندونه ندونه ندونه🤬🤬🤬

💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃😅😅😅

سلامت را نمی خواهند پاسخ گفت

سرها در گریبان است

کسی سر بر نیارد کرد پاسخ گفتن و دیدار یاران را

نگه جز پیش پا را دید نتواند

که ره تاریک و لغزان است

وگر دست محبت سوی کس یازی

به اکراه آورد دست از بغل بیرون

که سرما سخت سوزان است

نفس کز گرمگاه سینه می آید برون ابری شود تاریک

چو دیوار ایستد در پیش چشمانت

نفس کاین است پس دیگر چه داری چشم

ز چشم دوستان دور یا نزدیک

مسیحای جوانمرد من ای ترسای پیر پیرهن چرکین

هوا بس ناجوانمردانه سرد است ... آی ...

دمت گرم و سرت خوش باد

سلامم را تو پاسخ گوی در بگشای

منم من میهمان هر شبت لولی وش مغموم

منم من سنگ تیپاخورده ی رنجور

منم، دشنام پست آفرینش نغمه ی ناجور

نه از رومم نه از زنگم همان بیرنگ بیرنگم

بیا بگشای در بگشای دلتنگم

وقتی رسید آهو هنوز نفس داشت داشت هنوزم بره هاشو میلیسید وقتی رسید قلبی هنوز طپش داشت اما اونم چشم ...

اي دير ب دست أمده و زود برفتي اتش زدي ام در من و چون دود برفتي 

چون ارزوي تنگ دلان دير رسيدي

چون دوستي سنگدلان زود برفتي....