2777
2789
عنوان

وای خیلی حالم بده ۲۱روز شده

301 بازدید | 23 پست

پریودی خیلی نا منظمی دارم 

پریودی 
مرداد ۱۰-۱۱-۱۲-۱۳-۱۴
شهریور۴-۵-۶-۷-۸
شهریور /مهر ۲۹-۳۰-۳۱-۱
نیگا کنید اینجوری بوده این روزا چیکار کنم البته دارو نه گیاهی و خانگی معرفی کنید 

نوشتنتم نامنظمه

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر بری قرص میده تنظیم میشه

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
۲۹شهریور ۳۰شهریور ۳۱شهریور ۱مهر ۲مهر

اول یه ازمایش هورمونی بده دکتر واست بنویسه.. با یه سونوگرافی... بعد میشه دارو بخوری.. همه مثل هم نیستن که علت نامنظمیشون یکی باشه

اول یه ازمایش هورمونی بده دکتر واست بنویسه.. با یه سونوگرافی... بعد میشه دارو بخوری.. همه مثل هم نیس ...

اخه یه دکتر رفتم دکتر محبوبه نجات شیراز خیابان ارم گفت بعد عروسی بیا 😐😐الان درسته 

میگن حجامت کردن وهمینطور رابطه جنسی منظم باعث میشه زمان پریودت منظم بشه البته جسارتا فقط شنیدم خودم ...

حالا کو رابطه جنسی منظم ما تازه نامزدی هستیم🤣😂

اخه یه دکتر رفتم دکتر محبوبه نجات شیراز خیابان ارم گفت بعد عروسی بیا 😐😐الان درسته 

اصلا ربطی ب عروسی نداره.. شاید کیست داشته باشی.. ازمایشو سونو نوشت واست؟