2777
2789
عنوان

شوهرم درو واسم باز نمیکنه

1277 بازدید | 28 پست

از دیشب تا حالا به شدت به خاطر رفتار دیشب مامانش دعوامونه امروز خیلی حالم بد بود تو‌خونه عصر تنهایی زدم بیرون و‌تازه ناهار خوردم و بعدش پیاده اومدم خونه مامانم و همش به اخرو عاقبتم گریه میکردم تو‌راه و همش منتظر بودم شوهر بی غیرتم دنبالمو بگیره و باهام تماس بگیره که بفهمه کجام تا شب حدوده ساعت یک اونجا بودم تک و تنها و کسیم خونه نبود اما اصلا نه تماس گرفت و پیگیرم بود این بی غیرته بی شرف خودم اژانس گرفتم برگشتم خونه هرچی در زدم درو واسم باز نکرد الانم خونه صابخونمونم به نظرتون چیکار کنم اگه با مامور نیرو انتظامی تماس بگیرم کاری درست میشه؟خیلی دلگیرو داغونم خیلییی زیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی روزگار....... منم یه بار تنها زدم از خونه بیرون مثه ابر بهار اشک میریختم و داشتم دق میکردم دائم پشت سرمو نگاه میکردم ببینم دنبالم میاد تا برگردونه یا نه .... دریغ و درد که نه تنها دنبالم نیومد که وقتی هم برگشتم خونه انگار نه انگار

به آب و دونه ها  دلخوش نباشیم

هم اینکه استارتر هیچ وقت به هیچ عنوان تو بدترین شرایط خونه رو ترک نکن 

اگ دلت خواست از خونه بری,بجاش برو یه اتاق دیگ در رو قفل کن که تنها باشی مبادا از خونه دوباره بری بیرون

وقتیم همسرت رو دیدی هر چقدرم اون مقصر باشه تو کوتاه بیا بذار دعوا کش پیدا نکنه گلم

آنکه اسب داشت غبارش فرو نشست، امان از گرد سم تازه خر خریده ها