2777
2789
عنوان

مامانا میشه بیاید ی لحظه؟؟؟😢😢😢

261 بازدید | 24 پست

پسرم یک سال و سه ماهشه سرما خورده بدجور

بردمش دکتر فایده نداشته

بیییییش از حد سرفه میکنه و آبریزش داره

گاهی اینقدر سرفه میکنه میگم دور از جونش الان خفه میشه.تورو خدا میشه بگید باید چیکار کنم دیگه؟؟؟؟حداقل سرفه ش کم بشه شنبه ببرمش متخصص اطفال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینجور موقع ها

پنیرک دم میکنم میدم به خوردش

شیر گرم میکنم با مقدار کم عسل میدم میخوره

به دانه میذارم تو لیوان دم میکشه غلیظ که شد میدم میخوره

دیفن هیدرامین اگه دسترست بود نصف قاشق بده تا ببریش دکتر

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞

لعاب به دونه بهش بده....ی سیب وقت دمه کشین برنج با پوست بزار رو برنج میپذه بده بخوره سینه رو نرم میکنه...شب سیتریزین ی سیسی بده بخوره راحت بخوابه نفس بکشه...پلارژین کیدزم خوبه گیاهیه....اگرم تب داره شربت استا هم بده ...قطره دیگه بالا ی سال اثری نداره....

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

توی یه استکان آبجوش بریز روی یه قاشق غذاخوری نشاسته و درشو ببند مثه دمنوش بذار دم بکشه و کمی هم خنک تر بشه و آبش رو بهش چنتا قاشق بده بخوره، قرص کلرفنیرآمین هم براش بگیر بده بهش

عزیزم بهترین کارفعلا اینه دارو خودسرانه ندی.فقط اگه تب داره شربت تب بر بده.بخور بذارواسش.ببرش دوش گرم بگیره واسش سوپ مرغ بذار.آبمیوه ومایعات زیتد بده بهش اگه دم کرده آویشنم داری یکم بهش بده سرفش کمترمیشه .بعدش ک بردی دکتر دارو داد باخیال راحت بهش بده

دلم کمی آرامش میخواهد دراین هیاهو.......  

وای این مریضیه دم پاییزه ک پسر منمگرفت

پسر من ۱شهریور مریض شد تا سه هفته بعدش  سرفه  و آبریزش .... حدود یه هفته ای میشه ک خوب شده

دکتر بردمش... ولی باز همینجوری شد ...

باید صبر کنی

زیاد دارو شیمیایی ب خوردش نده

عوضش آویشن دم کن با بابونه...نبات بندار بده بخوره خیلی خوبه

گل بنفشه هم شنیدم خوبه

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

بعضی وقتا متاسفانه سرفه خیلی طولانی میشه و هیچ جوره کامل قطع نمیشه ممکنه کم شه ولی قطع نمیشه تا دوره شو بگذرونه 

من یبار پسرم پارسال سرما خورد بعد سرفه میکرد در حدی ک دور از جونش میخواس خفه شه 

سرفه های شدید و پی در پی 

فقط زادیتین قطع کرد سرفه شو 

خیلی قویه البته و خیلی خواب آور اما واقعا قطع میکنه تا حد زیادی