2777
2789
دمت گرم😆😆😆

چاکریم    

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دیگه نیست    

مرز چندشیو جا به جا کردم  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
دوستان شما ادامه بدید تا من برم بالا بیارم و بیام🤢🤕🤕😳

آبجى قربون حلقِت يه عوقم عوض من بزن😂

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
واایی این دیگه نهایت لوسی بود😷

آره در جریانم 😢😷🤒

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

اینم هست ازین به بعد همه هزینه هات مال منهه     

تا ده سال دیگه جدید نمیاد همه رو یجا گفتی    

من همیشه به دوس پسرام این دوتا کلمه رو میگفتم و خیلی دوسشون دارم ولی بیشتر پسرا خوششون نمیاد مگر در موارد خاص😂😂😂

۱_جیگرطلا

۲_گوگولی😂😂😂😂😂😂😂😂😂

#نه_به_لایک
شما شوهرتو همون دیقه اول فراری میدی با این کلمات خاهر 😆😆😆 (محض شوخی صرفا)

😅😅😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))