2777
2789
عنوان

پررويي دخترعمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 45 پست

اصلا منظورم اين نيست كه كرم داره يا شك دارم.از اين ناراحتم كه بدون حتي اطلاع دادن به من حاظر شد با شوهزم بره!!!

اين بي ادبي و بي احترامي به من نيست؟!؟

و اينكه خودت برادر داري چرا يقه ي شوهر منو گرفتي كه منم ببر؟!؟در صورتي كه رك گفت عجله دارم و مسيرم متفاوته!

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!
یه چن نفرم هستن اینطوری آویزون شوهرم میشن 

امضات چقد غمگییییینه😢😢😓

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کردی تازه باید دلیل اجازه ندادنت رو هم بهش میگفتی بچه پررو

نميگم من شك دارم بهش يا كرم داره ولي كارش خيلي بي ادبي بود كه با وجود برادرش اويزون شوهر من شده بود

اخه لحنت ک بد نبود ؟ بعدم منطقی بود دیگه اون باید درک کنه مگه چند سالشه ؟

٢١ ايناست.لحنم واقعا بد نبود فقط بهش گفتم شوهرم عجله داه من ميبرمت.كلي هم اصرار كردم كه زنگ نزنه اژانس