2777
2789

🔴روش کوتاه امام هادی در خواندن زیارت عاشورا با صدلعن و صدسلام

آیت الله سید علی آقای قاضی یک چله زیارت عاشورا می گرفتند و آغاز آن را از روز عاشورا تا اربعین قرار می دادند

بسیار پرفضیلت و سراسر نور است. و حاجت های بزرگ برآورده می‌کند

اگر خواستید این چله رو انجام بدید با #روش_امام_هادی صد لعن و صد سلام بسیار کوتاه تر خواهد بود حدود ۲۰ دقیقه

👈زیارت عاشورا را بخوانید، به صدلعن و صد سلام رسیدید این‌گونه عمل کنید:

يك بار لعن را -اللهم العن اول ظالم...- مي خوانيد و جمله ي پاياني آن؛ "اللهم العنهم جميعا" را صد مرتبه تكرار مي كنيد و سلام را كه يك بار عرض مي كنيد، فقط "السلام علَي الْحسين و عليٰ عليِّ بنِ الحسين و علی اولاد الحسین و عليٰ اصحاب الحسين" را صد مرتبه تكرار كنيد

سند روایت: شفاء الصدور فی شرح زیارة العاشورا

این کاربری دست دو نفر است
عزیزم خودتون حاجت گرفتین؟؟؟؟

منم امروز شروع کردم  اگه میخوای بدونی تا ااربعین صبر کن بببن حاجت میده یا نه چون نیت من اربعین کربلاس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچه از ته قلب ادم از خدا بخواد خدا بهش میده گاهی ی چیزایی از ته دل نذر میکنی و و با اون نذر حاجت میگیری من دو بار نذر کربلا کردم و براتشو گرفتم  یکبار نذر کردم تا 40روز به صورت نامحرم نگاه نندازم یکبارم نذر کردم که بچه بیارم