2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد

2967 بازدید | 98 پست

تو تاپیکم نوشته بودم چرا ازش ناراحت بودم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2094501/حس-میکنم-نسبت-به-شوهرم-دیگه-حس-خوبی-ندارم?page=1

اومد خونه محلش نزاشتم زیاد بعدم بچه خواب بود گزاشتمش کنارش گفتم میرم حموم تو حموم هی خودمو آروم میکردم اومدم بیرون دیدم پای تلویزیون داره روضه میبینه گفتم بزن یه شبکه دیگه که دور دلم همینجوریش روضست البته به تندی گفتم گفت چته خانم از موقعی که اومدم گفتم هیچی بعد خودم ناراحت شدم گفتم ول کن دعوا راه نندازم همینجوری گفتم چه خبر کیا اونجا بودن اونم سر سنگین جواب میداد گفتم حالا چرا خودتو گرفتی گفت چته میخوای به کجا برسی با لحن طلبکار منم بغضم ترکید گفتم تو چته خیلی ناراحتی پاشو برو ور دل همون فک و فامیلت چرا اومدی خونه بعدم بچمو برداشتم اومدم تو اتاق

خیلی ناراحتم ازش 

اونم انگار نه انگار نشسته تخمه میخوره تلویزیون میبینه

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه چرا از در خونه اومدم خونه پشتتو کردی رفتی میگم وسط شیر دادنم اومدی خونه 

اینم وسط دعوامون گفتیم

اصلا گریه و ناراحتیم به یه جاییشم نیست

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

تخمه میخوره روضه میبینه؟؟؟

از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐
میگه چرا از در خونه اومدم خونه پشتتو کردی رفتی میگم وسط شیر دادنم اومدی خونه  اینم وسط دعوامون ...

ببین عزیزم شاید ازنظر ما خانوما مهم نباشه اما زمانی که همسرت ازدر خونه میاد تو نوع استقبال شما کل اتفاقات اون روزو میسازه میتونی امتخان کنی وقتی استقبالت گرمو خوبه همسرت چقدر روحیش بازمانی که بقول خودت پشتتو میکنی فرق داره میتونستی باسیاست تر رفتار کنی

پسرم زندگیم👶همسرم دنیام💑