2777
2789
عنوان

شما بوديد چي كار مي كرديد؟؟

340 بازدید | 22 پست

سلام دوستان

من متاسفانه پدرم يه سري وقتا برخورد درستي با مهمون خصوصا اگه از خانواده مادرم باشن،ندارن

يه سري وقتا خوب و اوكيه اما خيلي وقتا هم نه

خيلي هم حساسه روي اين قضيه كه از قبل بايد هماهنگي بشه و خيلي به مسائل اين چنيني حساسه و خودشم بدون اطلاع از قبل هيچ جا نميره

ببخشيد استاتر ولي مجبورم اينجا مطرح كنم لطفا جواب بديد

بچه ها من برا فردا ظهر مهمون دارم
امشب هم ك تا دير وقت مسجدم
عيبي نداره الان خورشتام رو وسايلشو سرخ كنم بذارم يخحال تا فردا صبح ك بذارم جا بيوفته؟
اخه صبا نميتونم زود بيدار شم مجبورم تا حدي ماراي غذامو شب قبل انجام بدم

چكاركنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا اين وسط بعضي از افراد خانواده مادرم واقعا بي ملاحظه ان.ممكنه از قبلش تماس هم بگيرن اما اصلا به اينكه ما الان تو چه شرايطي هستيم و ممكنه امادگي مهمان نداشته باشيم اصلا توجه نمي كنن

اينكه ميگم اصلا يني اصلااااااا

مامان من كه نمي تونه رك و راست بگه شرايطم جور نيس اگه يكي دو تا بهونه سطحي هم بياره اونا اصلا براشون مهم نيس كار خودشونو ميكنن و اين وسط ما توي استرس و سختي مي افتيم

ببخشيد استاتر ولي مجبورم اينجا مطرح كنم لطفا جواب بديد بچه ها من برا فردا ظهر مهمون دارم امشب هم ...

ن خوبه بهترم میشه 

فقط اگ سیب زمینی هس سرخ نکن 

دلش گرفتو ازآدمادورشد،اونقدردور که ماه صداش می کنن.

حتي يه بار كه اوضاع خونه خيلي ناجور بوده مامانم ناچارا گفته  كه نيايد ولي در كمال ناباوري بدون ذره اي توجه اومدن😳

حالا شما باشيد آرامش خانواده رو ترجيح ميديد يا اينكه ميگيد نه اونم مثلا خواهرمه خانوادمه هر وقت خواست بايد بياد

الان چی باید کرد ؟اخلاقش همینه دیگ توام ک فرزندی کلا کاری نمیتونی بکنی مجبورین تحمل کنید

بله عزيزم بقول شما چاره اي جز تحمل نيس

اما من مشكلم اينه حالا كه بعضي ها اصلا درك ندارن بهتر نيس مادرم واقعا گاهي مانع اونا بشه؟؟؟كه ما انقد توي استرس نيفتيم

ببخشيد استاتر ولي مجبورم اينجا مطرح كنم لطفا جواب بديد بچه ها من برا فردا ظهر مهمون دارم امشب هم ...

خب عزیزم الان خورشتتو بار بزار تا شب وقتی خب جا افتاد خاموش کن فردا فقط زیرشو روشن کن داغ بشه 

سالاد اینا هم الان درست روش سلفون بکش بزار یخچال 

ما هم از این میهمان های بی ... داشتیم. گوشی دستشونه ولی زنگ در خونه رو میزنند میگن ما پشت دریم. یه بار خیلی سرد و بد برخورد کردم و کاملا هم حق داشتم.
پدر شما هم بد برخورد کنه حق داره، اگر گلایه کردند بگو الان همه موبایل دارند قبل آمدن باید هماهنگ کنید

بله عزيزم بقول شما چاره اي جز تحمل نيس اما من مشكلم اينه حالا كه بعضي ها اصلا درك ندارن بهتر نيس ما ...

باید مادرت با خانوادش راحت باشه بگه ک مثلا منو شوهرم فعلا تو وضعیتی نیستیم مادر من ک با خانوادش راحت بود چون یه موقع شرایط خونه مناسب واس اومدن مهمون نیس باید بگه ک نیان یه روز دیگ ک اکی شد دعوتشون کنه

عادتشون بده تا دعوت نگیرینشون نیان

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز