2777
2789
عنوان

بازم خانواده شوهر

383 بازدید | 18 پست

سلام خانما از بعضی خانواده های شوهر هر چی بگی کم گفتی بدم میاد از خوانواده شوهرم شوهر من دوتا برادر دیگه داره شوهرم پسر اول خانواده اس اون دوتا هم ازدواج کردند و بی مسئولیت در قبال پدر و مادرشون دیگه طوری شده کلا اون دو تا کلا دنبال زندگی خودشونن ولی همه بار خانواده اش افتاده رو دوش شوهر من حقیقتش دیگه خسته شدم جاری اولم سه سال هم از من بزرگتره ولی اینقدر بی محلی میکنه به خانواده شوهرم بچه شو نشونشون نمیده و کلی کارای بد دیگه بهش میگن نفهمه هیچی نمیدونه جاری دومم که ۱۹ سالشه تا یه چیزی میشه میگن بچه است واقعا فقط این وسط من موندم هم فهمیده ام هم بچه نیستم هیچ کس توقع نداره از من و شوهرم همش بهمون میگن شما از خودتون میفهمین ولی اونا نمیفهن به اون دوتا کلی کمک خرج هست توی زندگیشون ولی شوهر من از اول ردی مای خودش وایستاده نه خرج عروسیمون دادن نه چیز دیگه ای ( حقیقتش خودمم هیچوقت مایل نبودم کمک‌کنن گفتم اشکال نداره وقتی شوهرم داره خودش خرج کنه ) ولی الان همه چیز وظیفه ما میدونن

همش پیش شوهرم اه و ناله میکنن که نداریم و فلان ولی به بقیه بچه هاشون خوب میرسن این وسط مشکل شوهر من که اصلا انگار نه انگار همش میگه حالا که اونا توجه نمیکنن من کلا باید جور بقیه برادرامم بکشم خسته شدم ازش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل منم همینه تازه اینا ۵تا برادرن شوهر من وسطیه😐😐میگم مادرشه وظیفشه ولی خب مادر ۴تا پسر دیگه هم غیر از شوهر منم هست.وظیفه همه هست دیگه

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

من خودم طرز رفتارم مثل جاری اولتونه.....اخه اون بنده خدا هم فهمیده تو اون خانواده هرکاری انجام بده  دستش نمک نداره و کشیده کنار.......شماهم سعی کن درست و به اندازه محبت کنی البته اونا پدرمادرشن و واجبه ...ولی وظیفتون بدونن باعث اذیت خودتون میشه و تمام 

بعضیا سواد حرف زدن ک ندارن ❌هیـــچ❌شعور خفه شدنــ هم ندارن😥
با سياست شوهرتو نرم كن به حرفت گوش كنه

اخه چطکری باسیاست ،،هیچوقت نفهمیدم سیاست چیه الان کلی باهاش حرف زدم سال قبل ۳۰۰ داده بهشون دوباره عید ۲۰۰ داده اامروز هم ۷۰۰ وقتی هم بهش میگم میگه پدر و مادرم هستن 

اخه چطکری باسیاست ،،هیچوقت نفهمیدم سیاست چیه الان کلی باهاش حرف زدم سال قبل ۳۰۰ داده بهشون دوباره عی ...

اگر داره كه بده

ولي اگه نه شما خرج كن پولي نمونه كه بده

بدونه زن و بچه خرج داره

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
من خودم طرز رفتارم مثل جاری اولتونه.....اخه اون بنده خدا هم فهمیده تو اون خانواده هرکاری انجام بده & ...

نه عزیزم اصلا اون بحثش جداست خدا نکنه شما مثل اون باشین اون کلا حسود چشم دیدن حتی یه خندیدن بقیه رو نداره کلا خود آزاره اون بخوام ازش بگم یه مثنوی میشه ولی تنها خوبیش اینه کلا خودش کشیده با همین کارهای بدش کنار